Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
Mit jelent hogy nem tudsz? Beállítod és nem használja vagy nem találod hol kell?
Utóbbira a válasz: CPU core ratio nál beírod az elvárt számot pl 37, CPU core voltage meg kezdésnek befixálod 1,25-re. Én még kilőttem az advanced fül alatt a CPU turbót (otthon tudom megnézni mi az ASUS menüben a neve most így nem jut eszembe) bár ezt elvileg nem kell a fixálod az előbbieket.
-
pengwin
addikt
A "kétkattintásos" tuning a legtöbb alaplapban rögtön az orrod alá van tolva: ilyen esetben csak egy feszültség és órajel értéket kell beállítani, és onnantól a CPU azon fog üzemelni.
Ha van is "szorzó" állítási lehetőség bizonyos aalplapokban, az csak egy kis felhasználóbarát felületi megoldás lesz a CPU beállításait meghatározó három hexadecimális érték (FID-VID-DID:órajel-feszültség-osztó) állítgatására.
(#30913) NdrewSunix
Szerintem ha nyáron 75 fok alatt marad a CPU akkor nem lesz baja. Vagyis a környezeti hőmérséklethez viszonyított delta T legyen olyan 40-45 Celsius fok körül.
Ha még mindig offsettel mutatja a feszültséget az alaplapod akkor figyelj oda, hogy 20 fokot még rátesz a tényleges hőmérsékletre. 3,6GHz@1,1V-nál szerintem nem nagyon lesz bajod vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest