Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
palfitom #25777 üzenetére
És tényleg: "Az M.2 foglalat a SATA6G_5/6 csatlakozókkal osztozik a sávszélességen, emiatt a SATA6G_5/6 csatlakozók nem használhatók beszerelt SATA módú M.2-es eszközzel együtt."
Mindig tanulok valami újat. Mindegy, 4 SATA foglalat elég nekem. Nem gáz, ha 5. és 6. nem használható. Kíváncsi vagyok nagyon erre a WDS256G1X0C-re. Már a mostani 120-as Evo 850-es is hatalmas előrelépés volt, de gondolom ez sem lesz rossz. Holnapra érkezik meg minden, aztán késő este neki is állok a szerelgetésnek. Egyedül a cooler felhelyezése, ami aggaszt, de persze azt is megoldom. Csak a mostani gépnél tudom, hogy nem stimmeltek a hőfokok és kétszer kellett állítgatnom a 4 csavaron, hogy tökéletesen felfeküdjön és normalizálódjanak a maghőmérsékletek. Ez egy nem túl kellemes emlék. De ez a be quiet! Pure Rock nem tűnik vészesnek, meglestem a szerelésről egy videót.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest