Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
Az 1-5 euro, ha pl. Steamrol, AppStore-rol es hasonlokrol beszelunk, tipikusan csak 70%-ban marad meg a fejlesztonel, a tobbit viszi a viszonteladoi platform. Minusz afa ofcoz. Sz'al az 1 euros IAP-bol marad mondjuk 55 euro cent licencenkent, ha pl. magyar vasarlo veszi meg. Ha el is adsz 1000 db ilyen licencet havonta, me'g az sem eleg egyetlen fejleszto bérére sem

-
Szoftvernél szeritnem ez nem igaz... ez nem fizikai termék, hogy minden darab x óra előállítani.
"Egyszer előállítod"... nyilván most egyszerűsítek... de a fajlagos költség a darabszám növelésével csökken.
Előállítani akkor is 10 millió ft mondjuk ha 100 darabot meg akkor is a 1 milliót licenszet adsz el.
Ha visszaosztod... látod hogy más.
Mi is árulunk szofvert és bizony a marginok tök mások mint fizikai terméknél... egy bizonyos szint és mennyiség felett a költség elhanyagolható.

Az a kérdés mekkora a forgalom... AIDA-nél gondolom nem nagy, így értem hogy nem lehet akármilyen olcsó... mondom értem a másik oldalt is.
Na de bocs... tényleg én sem akartam belemenni offba... elég volt. Leírtam a véleményem csak.

Szigorúan personal cuccba, magánembernek valahogy lehet érdemes lenne olcsóbban adni...
Vagy vedd úgy, ha a "crack" 0 forintjához képest nézem a bármennyi + 1-5 eurókat, máris többet kerestem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő