- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutSider17
senior tag
válasz
Jack@l #16796 üzenetére
Melyik Intelnél megy fel csak "1" mag turbóban ???
Ne viccelj már..... Anno i7 4790K procim is turbóba az összes magot húzta szépen fel!!!Én el ismerem hogy jó az Intel! Ne értsen félre senki! De azért nagyon sok ilyen teszt man keményen le van fizetve!
Szeretem az ilyen teszteket egyébként! Jót röhögök rajta hogy melyik cég mennyit szán arra hogy felülmúlja a riválisát! Illetve hogy pár ember 2-5 FPS-ért képes kockára tenni a többszáz ezres gépét amikor tuning nélkül is teljesen elfogadható szintet hozz mind a kettő !Kabaré!
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Jack@l #16796 üzenetére
Az all core turbo 3.8Ghz ami "csak" 200mhz difi így ki is jön az az IPC előny amivel rendelkezik az architektúra de ezzel szerintem itt mindenki tisztába van
Az ár/érték versenyt meg még vastagon elviszi az 1600-as.
A hozzászólásod entitása elött is értetlenül állok, mivel nagyon messze áll a topic témájától. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Jack@l #16796 üzenetére
viszont vegaval van merve, ami meg matekol a rendszermemoriaval, ha abbol tobb van, tippre jobban megy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest