Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
apa111
aktív tag
válasz
OutSider17 #15866 üzenetére
Szia!
Láttam az eredményeket jók lettekSajnos 4ghz -n simán bekéri az összes kocka / 1,4v -1,45v/ ezzel nem tudsz mit kezdeni ,max visszább veszed a frekit.Mikor én is felraktam egy pár hsz -l ez előtt az r1400 ami neked is van 4ghz -n nálam az új / 0902 / biossal 1,465 v -g ment fel a fesz ,vissza raktam kettővel ezelöti biost /0806/ ott már csak 1,42v kért 4ghz mellett .Most a frekvenciát is lejjebb vettem 3,85ghz-re ,így 1,265v el van minden napi használatra .Viszont az is érdekes ,hogy nálam a két alaplap egyforma az r1700 és r1400 alatt,és az r1700 a maga dupla annyi magjával 4ghz mellett 1,41v be éri minden napi használattal most már jó pár hónapja.Viszont nekem az r1700 3,85 ghz mellett 1,35-1,37 v kér , felette megkéri a 1,41v -ot állíthatom azt 3,9 3,95ghz re.Ez miatt is megy nálam 4ghz-n több hónapja napi szinten.Ezzel a PRIME lappal nem lehet finomabban összehozni a voltot ,vagy legalábbis nem akarok vele tökölni megy minden flottul .Viszont amit egyértelműen észre vettem az r1700-n rajta lévő játékvíz hatása egyértelmű ,hogy mindig rápakolja azt a plusz 50mhz-t ,ami a jó hatásfoknak köszönhető.Ezt a plusz 50mhz-t soha nem láttam az r1400 mellett ,és biztos vagyok benne ,hogy a rajta levő ID cooling 214x mégis csak kevés rá,bár hogy szereltem a ház tetejébe egy 12cm -s ventit / a házat meg szitálva kilukasztva / jobbak lettek a hő fokok ,de eredmény is mutatja ,hogy nem elég jó ,mert nem jön az a plusz 50mhz.Úgy néz ki mégis meg kell lepjen a gyerkőcöt egy játék vízzel.Különben a két proci beállítása teljesen egyforma csak a freki több az r1700-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen széket vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Proxmox VE
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest