Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomassy00
senior tag
válasz
Dragon3000 #27394 üzenetére
b550 toma + 2700 ez nálad gyári biossal ment ? Vagy frissítetted ?
-
Tomassy00
senior tag
Most látom,,,, Lesz B450 TOMAHAWK MAX II .
-
Tomassy00
senior tag
Félve kérdem: itt ennyire laikus "pasztázók" vannak ? Ami persze nem baj, csak ne terjesszétek az igét.
-
Tomassy00
senior tag
válasz
Speed® #25316 üzenetére
Képem nincs, de elhiheted hogy nem csak "elszinezte" . Rendesen össze volt már gyógyulva a hűtő talpa a proci sapkával. Körömmel simán érezhető volt a marás, lehetett olyan 2-3 tized miliméter mély, és olyan apró buborékszerű volt a marás a talpon, és a proci sapkán is... 20 perc kínlódás után már azt hittem nem is fogom tudni szétszedni és ez ennyi volt, de aztán valahogy mikor csavargattam jobbra balra, egyszer csak "kattant" egyet és lejött. Ehhez már olyan erősen kellett csavargatni, hogy már attól féltem hogy jönni fog a lapról a socket is tokkal vonóval... De jó istennek hála, nem lett komoly baj. A hűtő talpa és a proci sapka is síkra lett csiszolva (ismerős csinálta profin, géppel + polír) és utána már paszta ment a sapka és a hűtő közé, és áldás békesség. Ezeket a liquid metal cuccokat csak kupak alá lehet biztonsággal használni. Ezzel a nikkel-t nem is bántja kijelentéssel pedig csak óvatosan
-
Tomassy00
senior tag
-
Tomassy00
senior tag
Újra van az alzába AMD r7 2700
-
Tomassy00
senior tag
Na alzából most húztam be egy 2700 -at 109 ojoróééé, igaz játék nem jár hozzá, de hát na, random akcióhoz képest nem rossz
-
Tomassy00
senior tag
Jól értem hogy ehhez a laphoz nem kell proci bios frissítéshez ? Out of the box mehet neki az új bios pendrive -ról amin csak az új bios van ? Sima ryzen 7 2700 menne bele bios update után...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest