- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
garfield545
tag
Ha msi +Game mod On akkor ez bios hibba nekem is ez a problémám. Sajnos túl van vezérelve a Game modja az msi alaplapoknak. Amit utána olvastam írták hogy kell az msi alaplapoknál a 360-as radiátor a kelemes fokokhoz. Nekem alapjáraton 47-50 fok alapjáratba ha game akkor 60 de ott stagnál. DE STESZTESZTET nem tudok futatni mert 5 perc eltetltével leold a gép 105 fok az alapbiosba a beálloitás én levitem 90fokra és van rajta egy Be Quiet ! Silent Loop 240-es víz
-
garfield545
tag
válasz
kivagyoken #13962 üzenetére
Nekem is ez a problémám csak a GAME MOD allat le is old a gép
-
garfield545
tag
válasz
hokuszpk #13942 üzenetére
Már mindent átt jártam. Valami a Proci vagy az alaplap baja van. Anyit vettem észre hogy ha a Game Modot bekapcsólom akkor folyamatosan 1.439Vkörül adja neki a derejt ha ki van kapcsolva a 1.350V a max nem tudom hogy ez esetleg anyihőt termel hogy nem tudja lehüteni egy 350W-os hütö de kétlem. Már meg néztem mindent már csak az alaplap vagy a proci lehet a ludas. Esetleg valakinek ött lette lenne ?
-
garfield545
tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem egy ryzen 2700xnél 4.2Ghz milyen hömérségletet kaptók ? Mert nálam 10 percig megy 100%on és utána meg leold a gép és egy 300wos hütés van rajta
-
garfield545
tag
válasz
guftabi96 #13577 üzenetére
Ha ilyen problémája van akkor b.......meg mert ez így selejt. Vörös Autó beszálitánál dolgoztam és pont ilyenből lett vevő reklámáció. Ha a németek ilyen sz......t adnak ki a kezei közül akkor a magyar termék mi ? Hagyuk már elv a AMD kompatibilis akkor minek kell csiszolgatni. Kezdem bánni hogy eszt a CPU hütöt vettem meg inkább maratam volna a CM-nél az legalább sik.
-
garfield545
tag
Sziasztok tudnátok segiteni ? Van egy Ryzen 7 2700X-es procim és van rajta egy Be Quiet ! Dark Rock Pro 4-es proci hütöm 250W TDP-vel és terhelés allat Aida64-el addig meglegszik a processor hogy lekapcsólja magát a gép. Az lenne a kérdés hogy ez mi okozhatja elv a proci az 105W és egy 250W hütö van rajta ? Játék allat is 80-fok környéke allap járaton 50-55 fok közöt van nincs huzva a proci csak a XML van bekapcsólva a memóriákon 750W táp van hozzá + egy MSI X470 Gaming pro alaplapba. Esetleg nem a hömérő a prociba kotlot meg ? A válaszotokat ellöre is köszönöm. Rendesen meg van húzva a csvarok pasztázás meg fellelö.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!