- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vismajor01
addikt
En eleve nem tudtam huzni az igpt semerre. Amint adtam ra egy kis kakaot throttingolt mint a fene.
Pedig pont azert vettem, mert mondom 3000 ezres ramkittel meg 3.9ghz procival egy tuningolt ipgvel lehet majd gamelni.
Es egyebkent csgohoz pontosan ennyi hianyzott sztem.
Persze emelle zold kepernyo videoknal, nem elindulo youtube videok etc etc.
Vettem 40ker egy 2.5 ev gyari garis rx 570et es boldog vagyok. Persze igy 120 helyett 160ert lett szamitogepem dehat legalabb elmondhatom h megprobaltam
-
Pano
addikt
Hali!
Próbálkozz meg még a következővel:
1.- Chrome címsorába írd be: chrome://flags
2.- Enter
3.- Keress rá erre: Automatic tab discarding
4.- Állítsd disable-re.
5.- Indítsd újra a böngészőt.Ez az utóbbi időben bevezetett funkciója a chrome-nak, hogy memória spórolás végett a megnyitott, de kicsit régebben nem aktivizált lapokat (vagyis nem kattintottál a fülre X ideje) és azok memóriában tárolt dolgait részben kilövi.
Az elképzelés nem rossz, csak az a baj, hogy sokszor nem működik túl jól, mert még úgy is elég agresszíven tud üríteni a memóriából, hogy annak pl a fele szabad.
Lehet, hogy mivel a Vega 11 is bőszen használja a memóriát megjelenítése + a chrome hardveres gyorsítását, pár memóriaterületen összevesznek olykor és az okozhatja ezeket a fekete felvillanásokat stb.
Persze ez csak hipotézis a részemről, de ki kellene próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest