Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossbob
tag
Igazán nincs mit!
Asztali esetén biztos nem lesz gond a Ryzennel. Induláskor volt egy-két gyermekbetegsége de mára már kitűnően működik a platform.
Nekem eddig egy asztali Ryzen 3 2200G APUhoz volt szerencsém, rokonnak raktam össze egy budget asztali gépet. Kiváló ár/érték arányú, moderált beállításokkal 1080p-ben játszásra is szuper. A CPU ventin kívül nincs is benne mozgó alkatrész. Szerintem csak akkor kell attól erősebb, ha az ember fullhd fölé akar menni vagy nagyon fps huszár.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest