- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Szpisti #31412 üzenetére
Ezek kellenek:
10240-es Windows 10 x64 build (se régebbi, se újabb)
1.5.915-ös Futuremark verzió (hacsak nem <10240 a Win10 build)
15.7(.x)-es driver (vagy újabb, de ha BETA, akkor próbálj WHQL-t)
GCN generácós VGA (HD7 és felfelé, kivéve a HD7-re átcímkézett HD5/6)(#31413) helkis
Így igaz, közben "elvesztettem" az extra számlálókat.
Hát, amikkel mostanában játszottam, vagy kipróbáltam, ott azért vissza kellett venni pár dolgot a menüben a fix 60fps-hez.
Az MSAA-ról pl. már rég lemondtam, mint ha nem is lenne ott a menüben. Általában az árnyékok minőségét is vissza szoktam venni (nem csak az nVidia GameWorks féle extráról, amikor olyan, hanem még egyet vissza a normál szintek közt). A tesszellálással is csínnyán kell bánni DAI-ben... -
Ren Hoek
veterán
-
haerer
csendes tag
válasz
Szpisti #27993 üzenetére
Szia! Èn èpp egy R9 290x rendelèse elött àllok. Nekem is Fx-8150-em van jelenleg, majd kèsöbb èn is szeretnèk egy új processzort. Mondtàk, hogy ez a processzor egy picit gyenge ehez a kàrtyàhoz ès így nem tudja kiadni magàból a maximumot. Neked azèrt jól funkcionàlt vele? Mert sajna egy darabig ezzel a procival kell hasznàljam! Amúgy nem èrtek ezekhez a dolgokhoz mèg annyira, csak most ismerkedem vele! Csak kivàncsi lennèk rà, hogy neked mik a tapasztalataid vele!? Ha valaki màs hozzàszolna , akinek vannak ilyen tèren tapasztalatai annak is ès neked is köszönöm előre a vàlaszodat! Jelenleg egy Hd 7870 2 gb -os kàrtyàm van, gondolom emellett a proci mellett is azèrt lenne jàtèkok terèn javulàs ès fps növekedès ugye? Köszönöm a vàlaszokat ès a segítsègeteket előre is!
-
Prosector
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest