- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Én privátban itt a topikban megkérdeztem több (leendő) R9 290 Tri-x tulajt és szinte mind azt mondta, hogy ekkora összegért több évre tervezi megtartani a kártyát... Én szintén így vagyok vele, ha jó és beválik, akkor minek cseréljem havonta, pláne ha sokat olvasni cicergő tekercsekről (coil whine), egyéb hardver hibákról (BS,memhiba,stb), akkor szerintem a többség örül annak, hogy egy jó példányt fogott ki, és nincs kedve azért csere-berélni, hogy más logót lásson az alaplapi slotban a vga-n. (és ragaszkodik a piros oldalhoz)
Ami a Radeonokat illeti, a HD7970 2012 januárjában jelent meg, az R9 290 pedig 2013 október végén-novemberben, ami már majdnem 2 év különbség. (most a zöld oldallal ne foglalkozzunk). Én ha akartam sem tudtam volna újabb Radeon-ra cserélni a felső kategóriás kártyámat (7970), mert manapság úgy lelassult a fejlesztési ciklus (régen kb. évente jött ki egy-egy új széria, nem így mint manapság)... (tehát ebből is az következik, hogy jobb lenne a 2 évnél több gari és 2 évig lazán meg lehet tartani ugyanazt a kártyát, nem biztos, hogy új széria fog kijönni továbbá az sem biztos, hogy megéri az új szériára váltani (mint 5870-6970 esetén))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- CORSAIR K100 AIR
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest