Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Örülök hogy sikerült
Nem tudom melyik elmeroggyant ajánlotta ezt a házat 16K-ért, ahogy írod is látszik hogy egy gyenge minőségű fröccsöntött sz*r.
Ha egyszer elhatározod magad hogy lecseréled akkor rendes minőségűt vegyél, ennyiért (vagy minimálisan többért) már minőségi cuccot lehet kapni (pl. Fractal Design), beépített porszűrőkkel, és akár ventiszabályzóval együtt, amit gyerekjáték szerelni. És nem utolsó sorban a hűtésben is sokkal jobb. (Pl. a táp mellé szerelhető ventivel sokat nyernél, mert az telibefújná a VGA-t.) -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Hát sikerült annyi javulást elérned mint nekem, ez jó. Mondjuk nekem az a ventifordulat nagyon szúrja a szemem, nálam 60% körül tekert és nekem már az is baromi hangos volt.
Gondolom fullHD-n játszol, ott még nem is teker állandóan maxin a vga játék mellett.Nekem az tette be a kaput amikor 1440p-re váltottam ott meg folyamatosan fűtött a vga
-
Tomdriver
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Javaslom csinálj egy ventiprofilt is a kártyához, emeld annyira a fordulatot hogy a VRM 90 fok alatt maradjon. Persze ha nem zavar a zaj.

Bár ha Furmarknál volt annyi, játékok alatt nem lesz. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Esetleg probalhatod alulra a tap ele rakni a befujo ventit ha van ott hely. Akkor kozvetlen kapja a vga a levegot. Amugy grat, jatekok alatt igy szerintem max 75 fok lesz, vagy annyi sem.
-
ricinus13
senior tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Na gratula, az oldalsó venti sokat fog segíteni, bár szerintem ha lenne alsó az mégjobb lenne. Örülök hogy megoldódott
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom melyik elmeroggyant ajánlotta ezt a házat 16K-ért, ahogy írod is látszik hogy egy gyenge minőségű fröccsöntött sz*r.