Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Grave_444 #23611 üzenetére
Igen már az Iphone5 kezdett elrugaszkodni árban, de a mai iphonokra ez különösen igaz. 200-300K egy újonnan. Lehet, hogy kezdetben az I4 -nek is volt ilyen ára, már nem emlékszem pontosan. Csak azt tudom, hogy a Galaxy S -nél nem volt sokkal drágább az I4, a Galaxy SII meg már ugyanazon az áron volt, mint az I4 (igaz az már más is volt mint az elődje)... és arra is emlékszem, hogy nem 200K-ért vettem, hanem 140K volt akkoriban vacsi újonnan az I4 és elég jónak számított kategóriájában, nagyon gyors volt és baromi egyszerű volt kezelni rajta mindent, az androidhoz képest.
Az is igaz egyébként amit Asbee ír... Amerikában töredékébe kerül egy új típusú Iphone készülék, mint hazánkban. De ne induljon el egy lavina!
Mint mondtam erről nem szeretnék bővebben itt és ugyan nem vagyok Modi, de légy szíves mások is hanyagolják ezt a témát, mert nem ez volt a szándékom, hogy ez süljön ki belőle. Köszönöm a megértéseteket! -
Asbee
veterán
válasz
Grave_444 #23611 üzenetére
Már csak egy ilyen találó és "helytálló" példa hiányzott. Gondolom ezt mondod úgy hogy életedben 5 percnél tovább nem használtál iphonet. Az iphone egy prémium termék elég csak kézbe fogni, (bár a 6 már annyira nem adja át azt az érzést, mint egy 5S) azért mert nálunk olyan konstrukciókban vásárolható meg vagy olyanok a fizetések, hogy aranyárnak számít az nem jelenti azt, hogy csak az ára miatt lenne prémium.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest