Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Asbee

veterán

válasz tailor74 #23422 üzenetére

Nem tudom ezt miért nekem címzed, mikor nem igazán az új nv karira reagáltam, csupán leírtam a véleményen a jelenről mivel mindkét oldalt kipróbáltam (290, 970). Itt is csupán arra akartam kitérni, hogy amd mindig a jövőből az ígérgetésből él. Papíron jól hangzanak ezek, aztán mindig jön a csalódás. És itt nem a jelenlegi teljesítményekre gondolok. Én is kíváncsian várom az új nv karikat, mert ez a 290 sorozat, amiket vártam tőle az ígéretek alapján kicsit csalódás volt. És ismételten írom, nem feltétlenül a jelenlegi teljesítménye miatt.

(#23424) HSM: Nem mondtam, hogy kevés. De megint a majd, a jövő, az elvileg... Küldök neked egy láda sört ha 1 év múlva a 290 a benne rejlő tartalékok miatt lényegesen gyorsabb lesz mint a 970. :D A játékfejlesztők terveit láttuk már. Ez is kicsit fel van fújva. Én még mindig nem a 290 teljesítményét kritizálom, de már lassan égnek áll a hajam, hogy mindig a majd, mindig a benne rejlő lehetőségek. Remélem végre egyszer eljön az, mikor így normálisan tudunk erről jelen időben beszélni, és nem mindig az következik, hogy elvileg mi lesz. :R

Új hozzászólás Aktív témák