Hirdetés
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Arra a láda sörre majd még visszatérünk.
Én ha a jelen időt nézem, azt látom, hogy az AMD-ben ott a jövő is, nem csak a jelen, míg az NV-ben nincs. Már a jelenben is kaphattunk ízelítőt, pl. a StarSwarm. Javaslom megtekintésre: [link]. Nekem ez megér üzem közben +50W-ot, ami szinte semmi a komplett gép fogyasztásához képest.
(#23426) players111: Az Nv nagy mágus volt mindig is.
(#23428) Asbee: A saját kártyájuknak nem lesz konkurenciája, mivel addigra ők is gyártanak gyorsabbat, jobbat, energiatakarékosat, amit úgyis lesz, aki megvesz.
Ugyanakkor nem mindegy, hogy hány évig marad jól használható a kártya. Nekem pl. az 5850 életem egyik legjobb VGA-vétele volt, 3 évig szinte maxon elvitt bármit, és közben egy vagyon pénzt spóroltam ahhoz képest, mintha közben fejlesztenem kellett volna. 57K-ért vettem, 24K-ért adtam el 3 év múlva. Ehhez képest egy 970 most 100 000, és hol lesz 3 év múlva?Ennyi pénz nagy luxus egy "eldobható" VGA-ért.
Persze, hangsúlyozom, ez csak azoknak számít, akik nem félévente cserélnek úgyis. -
Asbee
veterán
Szerkesztés lejárt. Illetve nem tudom miért lesz az jó az amd-nek ha majd egy 3-4 éves kártyájuk, akkorát gyorsul és mondjuk saját maguk új kártyájának lesz konkurencia. Akkora gyorsulást nem tudok elképzelni, hogy ne adj isten kiaknáznak minden lehetőséget a jelenlegi gcn-ből és még akkor arra is az új kártya köröket ver rá. Mire ez az egész dx12 , egyéb letisztul, "kialakul" addigra ezek a kártyák sehol nem lesznek. Ezért nem értem a jelenlegi kártyákra vetített jövőt.
(#23427) tailor74: Ebben egyet értünk.
-
Nem konkrétan neked szántam, hanem a beszélgetés folytatásaként...
Nekem is sorban 290 - 970 - 290 kártyáim voltak/vannak.... Csak azt próbálom elmondani, hogy egy ilyen belökött szurka-piszka hírrel csak folyamatos feszültség gerjesztés lesz a dologból, feleslegesen... Engem nem győzött meg maradéktalanul a 970, sőt... Ezért vissza váltottam 290-re... A 980 meggyőzne, de annyit nekem nem ér... Most várom a 380/390 sorozatot, ha rossz lesz, megint átnézek a zöld oldalra....de nem keltem feleslegesen a feszkót sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Call of Duty: Black Ops 7
- SSD kibeszélő
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest