Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Areturus

tag

válasz Joshi #23407 üzenetére

Igen a tápon én is erősen vacilálok, hogy bírná-e. Jelenleg azt nem szeretném cserélni. Seasonic belsős egy darab 12V-os ággal, de mikor vettem akkor még nem volt tervben a többkártyás rendszer ezért lett csak 650W. Talán elbírná ha a procot sem húzom, akár még alulfeszelem azt is ahogy írod.

(#23408) asdxv Akinek bejön az leginkább egy-két címmel játszik gondolom ahol épp jó a CF skálázódása és akkor boldog vele. Én pont sajnos mindenevő vagyok FPS-ek terén. Az lenne a tiszta ha a mostanit eladnám és egy nv 980-at vennék helyette. AMD oldalon pedig esetleg megvárni a 300-as radeonokat, mert az nv új üdvőskéje biztos méregdrága lesz (a 12gb-os 3072 cudás új titan). Azonban olyan brutális sokat buknék a mostani kártyámon, hogy nincs szívem eladni s így jött az ötlet, hogy veszek mellé még egyet. Ha nem jön be valóban, egész kis veszteséggel el lehetne adni a használt 290-et.

(#23409) deadwing Ahogy látom épp eladó sorban van az egyik giga 290-ed. Meguntad a CF-et, vagy szívsz vele, mi az eladás oka ha szabad érdeklődni? BF4-ben milyen a rendszer skálázódása, laggok, szaggatások egyebek vannak-e? No és más címekben nézted hogyan muzsikál a CF, mint például FC4, Watch Dogs, Skyrim, Shadow of Mordor, Crysis3, AC 4, Unity

Új hozzászólás Aktív témák