Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Areturus
tag
Igen a tápon én is erősen vacilálok, hogy bírná-e. Jelenleg azt nem szeretném cserélni. Seasonic belsős egy darab 12V-os ággal, de mikor vettem akkor még nem volt tervben a többkártyás rendszer ezért lett csak 650W. Talán elbírná ha a procot sem húzom, akár még alulfeszelem azt is ahogy írod.
(#23408) asdxv Akinek bejön az leginkább egy-két címmel játszik gondolom ahol épp jó a CF skálázódása és akkor boldog vele. Én pont sajnos mindenevő vagyok FPS-ek terén. Az lenne a tiszta ha a mostanit eladnám és egy nv 980-at vennék helyette. AMD oldalon pedig esetleg megvárni a 300-as radeonokat, mert az nv új üdvőskéje biztos méregdrága lesz (a 12gb-os 3072 cudás új titan). Azonban olyan brutális sokat buknék a mostani kártyámon, hogy nincs szívem eladni s így jött az ötlet, hogy veszek mellé még egyet. Ha nem jön be valóban, egész kis veszteséggel el lehetne adni a használt 290-et.
(#23409) deadwing Ahogy látom épp eladó sorban van az egyik giga 290-ed. Meguntad a CF-et, vagy szívsz vele, mi az eladás oka ha szabad érdeklődni? BF4-ben milyen a rendszer skálázódása, laggok, szaggatások egyebek vannak-e? No és más címekben nézted hogyan muzsikál a CF, mint például FC4, Watch Dogs, Skyrim, Shadow of Mordor, Crysis3, AC 4, Unity
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest