- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A GstRender.Thread.ProcessorCount a futtatott szálak számát, a GstRender.Thread.MaxProcessorCount a job szálak számát, míg a GstRender.Thread.MinFreeProcessorCount a grafikus drivernek fenntartott szálak számát jelenti.
D3D alatt a GstRender.Thread.MaxProcessorCount és a GstRender.Thread.MinFreeProcessorCount egymáshoz viszonyuló parancs. Előbbi szám növelése növeli a sebességet, de akadásokat és eldobott munkákat hoz be, mert a driver ugyanazokon a szálakon szinkronizál, ahol a játék dolgozik. A GstRender.Thread.MinFreeProcessorCount minimum legyen 1-2. Ilyenkor a driver kap magának 1-2 szabad processzormagot.
Mantle alatt a GstRender.Thread.MinFreeProcessorCount-nak nincs jelentősége. Az legyen 0, mert a Mantle driver nem futtat kernel szerver szálakat. -
CsonkaImo
addikt
Az nem lehet, hogy grafikailag azért van különbség mert nV-n csak DirectX 11-el megy, Radeonon meg DirectX 11.1 vagy 11.2-vel. Nem tudom pontosan milyen DX-et használ a Bf4 de úgy emlékszem támogatja a legújabbat is, ez nem okozhat grafikai különbséget így teljesítmény csökkenést is? Persze lehet, hogy csak dx11 van támogatva. Nem vagyok képben, mert csak mantle megy nálam.
Szerk.: Grafikai különbséget úgy értem, hogy egy két efekt látványosabb/részletesebb. Nem úgy, hogy nV-n sokkal rondább a játék. Mielött félreértés esik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Energiaital topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest