Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
válasz
Tomdriver #13848 üzenetére
"Nálam sokat segített, hogy alulra betettem egy ventit."
Ezt hogy érted? A kártyára merőleges venti ami közvetlenül ráfúj a kártyára alulról, tehát a legalsó pcie foglalat felől?
Vagy a házba legalulra? (mert nálam ott a táp van a szellőző rostély előtt, így oda nem tudok ventit tenni).A pci takarólemezeket kivettem ha erre gondolsz "zárólap" alatt, csak az alsókat tudom kivenni, mert felette egy hangkártya van közvetlen. A legalsó pcie foglalatban nálam egy raid kártya van, így csak egy második vga-nak megfelelő helyem van szabadon (3 pci slotnyi összesen, mint itt a fotón), így csak oda tudok tenni egy ventit esetleg, kék ventitartóhoz hasonlóan ráfújva a levegőt de olyan kicsi helyen nem tudom, hogy mit segítene (elfekvőben van 1-2 db 12cm-es ventim), inkább csak a meleget keringetné, nem? Amúgy ha ráfúj a gyári ventikre még egy venti, az ilyen módon ér valamit? (a rögzítés részletkérdés)
Még az is eszembe jutott, hogy esetleg rákérdezni gariztatásra (amúgy semmi baja a kártyának), szóval ezzel nem tudom mit kezdenének (szerintem semmit), viszont azt írták külföldi fórumon, hogy az újabb Gaming-ek valami "rev2"-esek vagy mi és a hűtő felépítésében is van egy minimális eltérés (több borda a rev2 javára)...
-
HSM
félisten
válasz
Tomdriver #13848 üzenetére
Nem tudom, nálam a Gigabyte tuning nélkül is 80-85 fok, ha jobban meg van hajtva, pedig ugye nálam jó szellős a ház. Nálam most 30 fok van. 3500-ra is felmegy a venti (a max 4400rpm). Igaz, már egy porszűrő-takarítás is ráférne a masinára, addig is ráadtam a V-syncet.
Nálam 22 fokban is marha meleg volt az 1100/1400, ilyen melegben végképp nem erőltetném.
Mondjuk a 94 fok soknak tűnik tuning nélkül, de ha nem szellőzik jól a ház, ilyen melegben simán el tudom képzelni, hgy addig felmenjen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest