Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muminka007
csendes újonc
Áldott Karácsonyt Mindenkinek!
-
Muminka007
csendes újonc
Köszönöm, megnyugtattatok.
A sok fanyalgóval (PH különböző topickjai) ellentétben, én elégedett vagyok. Az örökös szőrszálhasogatók meg nem érdekelnek...sajnos sok ilyen van.
Radeon forever... -
Muminka007
csendes újonc
Szerintetek az új AMD-s driver OSD kijelzés valós eredményeket mutat?
Nekem ref. vega 56-al:Witcher 3 -WQHD/freesync(40-75Hz) minden maxon
- 68-70fps / GPU 70-71C fok /GPU teljesítmény 165W / venti fordulat 2157rpm - Chill aktív
Ha ez igaz, meg vagyok elégedve. -
Muminka007
csendes újonc
Sajnos ez inkább egy Vega karikatúra...nem öregbíti az AMD és partnerei hírnevét.
Tudom már miért épül Paks II. -
Muminka007
csendes újonc
válasz
Plasticbomb #1970 üzenetére
Vizes 56-ok?
Nekem is C3 az 56-on. -
Muminka007
csendes újonc
Csak még mindig az a problémám, hogy WattMan alatt nem tudok tartósan megmaradó UV beállítást összehozni.
-
Muminka007
csendes újonc
A freesync nagy találmány, főleg, hogy olcsóbb a konkurenciánál és kifogástalanul működik a Vegával.
-
Muminka007
csendes újonc
Én annyit tudnék hozzáfűzni a ref. vega 56 által keltett zajszint mértékéhez, hogy az teljesen elfogadható egy normálisan szellőző házban. Számomra pozitív csalódás volt.
-
Muminka007
csendes újonc
Számonra elszomorító tapasztalat, hogy hiába kerestem egész nap a megfelelő uv beállítást a ref 56-omon, ez nem jött össze. Vagyis, hiába futott akár 1-2 órán keresztül hibátlanul egy játék bizonyos beállításon, utána random alaphélyzetbe állt a WattMan.
Várok egy stabilabb AMD drivert. -
Muminka007
csendes újonc
-
Muminka007
csendes újonc
-
Muminka007
csendes újonc
Sziasztok!
Azt hiszem én megtaláltam a számomra ideális UV beállításokat az útmutatásaitok alapján.- Ref. RX Vega 56
A 2560 x 1080-as (21:9) Freesync-es monitoromhoz egyelőre bőven elég ez a teljesítmény. Így a GPU hőmérséklete is folyamatosan 70C fok alatt marad és a venti zaja is elfogadható mértékű.
Köszönöm, hogy segítettetek! -
Muminka007
csendes újonc
Köszönöm szépen!
Ezt a topickot is végig olvastam már és hálás vagyok az itt beszerzett információkért.
Mivel kezdő vagyok ezen a téren, inkább előbb kérdezek és aztán cselekszem...ez be szokott válni.
Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy az angol tudásom gyök kettő (én még oroszul tanultam, azt sem túl sokat), így a külföldi fórumok/leírások rajtam nem nagyon segítenek.
Örülök, hogy ilyen segítőkészek vagytok és nem rekesztitek ki magatok közül az idősebb, tapasztalatlan kezdőket. Továbbra is olvasom a hozzászólásokat és ha valami nem tiszta, kereslek benneteket.
Előre is köszönöm a türelmet! -
Muminka007
csendes újonc
Sziasztok!
Előre is elnézéseteket kérem az ide pofátlankodásomért.
Nem vagyok már fiatal (51), sem "pcguru", de szívesen tanulok a tőlem okosabbaktól.Régóta vártam már a Vega megjelenését. Noha, én is érzek némi csalódást a teljesítményével kapcsolatban, mégis rendeltem egy ref. 56-ost, ami holnap fog megérkezni. Az oka az, hogy nem győztem már kivárni a customok megjelenését és tartok az elborult kezdőáraiktól is. Főleg érzelmi alapú döntés volt (régóta Radeon-t használok, most egy ASUS R290-et váltok le ezzel), valamint FreeSync-es monitorom van, amit sajnálnék nem kihasználni egy NV kártya beszerzésével.
A kérésem lényege az, hogy aki már most, vagy a közeljövőben kiteszteli ennek a típusnak az optimális alulfeszelési metódusát/eljárását a topickban, az legyen olyan kedves és ossza ezt itt meg velem/velünk.
Én még soha sem csináltam ilyet, így laikus vagyok ezen a téren. De minden jó szót és segítséget megköszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest