- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Helyes.
Értem az érveidet, részben még egyet is értek veled, ugyanakkor én simán megvettem volna a 1070-et.
Párszor már futottam rá erre az időtállóság faktorra, de eddig mindig az lett a vége, hogy 2-3év múlva aki használtan vette potom pénzért az profitált a nagy jövőbelátástól (pl.:38xx). Most azért remélem kicsit másként lesz és bizakodó vagyok, többek között ezért is cseréltem le a 960-at.
Azt mondjuk fontos látni, hogy a 470/480 az Ati szerint sem felső kategória, ez látszik a referencia dizájnon, de még az egyedi modelleken is. A felső kategória jövőre érkezik majd az aktuális HBM memóriákkal, az lesz majd a Te pillanatod. Ha tippelnem kellene, akkor ugyanazt fogjuk kapni mint ami a 480 csak több számolóval, így legalább már most ki tudod próbálni, hogy attól mit lehet várni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest