- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- bitpork: Nagy dilema
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JegesEmber20
aktív tag
válasz
HULK25 #12708 üzenetére
Nekem kerek 1 hete van meg, eddig csak Star Wars Battlefrontoztam rajta, napi 3-4 órát is akár folyamatosan (nagyon leköt a heroes vs villains mód
), néha vettem észre, hogy a fix 60 fps lemegy 3-4 másodpercre 40 alá is, de utána visszaáll ás megint "jó" több óráig is. Nekem be van lőve a legnagyobb power limit, így elvileg az kell, hogy fixen tartsa. Valamint olvastam, hogy a legújabb ReLive driver nem lett a legjobb, elvileg még 1-2 update/patch a drivernek és jó lesz.
(#12709) Fortum
MSI.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Vicces képek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest