- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
1350/1090 stabil volt meg minden játék közben....csak épp (kis tulzással) fele annyi volt az fps valamiért. nem kizárt, hogy én rontottam el valamit, de megjött a játék kedv, így visszaállítottam a működő profilt és kockultam inkább
vannak amúgy olyan szinten idióta "tutorial" videók a youtube-on, hogy már attól is agyf@szt kaptam, ahogy a srác magyarázza.....illetve magyarázza....inkább azt se tudja, miről beszél, csak állítsam be így, merazjólesz.
szóval tudtok esetleg valami értelmes forrást ajánlani, ahol kicsit utánaolvashatok (videó se baj), hogy miről is szól ez az egész és mi is lenne a lényege az alulfesznek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/