Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
norb55
üzenetére
Mit művelsz itt Norbi?! Saját magadat járatod le. Nem tűnik fel?!
Alaptalanul kezded el a driver fikázást.
Katasztrófa a helyesírásod, borzalmas. Tudom hogy megvisel hogy több helyen volt erősebb a HD7970 CF az SLi-nél, de ne itt éld már ki magad könyörgöm.
Nem így ismertelek... -
SVLaller
senior tag
válasz
norb55
üzenetére
nem tudom melyik driverrel próbáltad, de nekem a 12.8-al semmiféle problémám nem volt eddig. az NV driverrel meg rendszeresen megállt a töltés, nem tudtam belépni a szerverre, ami ha az utolsó szabad helyre pályázol az adott szerveren akkor elég bosszantó tud lenni. a single BF3-al meg még egy percet sem játszottam, az nem tudom milyen. NV-nél is van hiba, pl. ez + a híres TDR hiba, szóval először körül kéne nézni saját háztájon is, mielőtt az AMD topicba jössz fikázni az AMD-t nem is értem milyen alapon ha neked nincs.
-
stranger28
addikt
-
stranger28
addikt
válasz
norb55
üzenetére
Ezután a hozzászólás után én személy szerint elbújnék, ezt próbáltam veled közölni finoman. De látom nem megy ez nekünk.

(#10459) SzlobiG: Sokan nem bírják feldolgozni, hogy a két kártya valóban egy szinten van, és nem jön már az a kellemes bizsergés. Pedig úgy örültem, amikor kikerültem a nagyvilágba, hogy: na, most már vége lesz végre a gyerekeskedésnek, felnőttünk. Nagy lóf.szt.
-
válasz
norb55
üzenetére
Látom nem értetted meg amit írtam.

Te egyszer végig toltad singlével ennyi. Nem multival ahol a problémák voltak.
Így már érthető, hogy a multival voltak gondok és nem a single résszel? Ugyanúgy csomó hiba volt megjelenés után jó sokáig NV kártyákkal is mint AMD-vel szal játszhatsz 60fps-el ha úgy is hiba van.
(#10457) ricshard444 Állítólag az eredeti verziónál nincs ilyen.

(#10460) stranger28 Na igen erről nem is beszélve mert 680-at ugyanúgy megeszi az a játék extreme AA-val, sőt ameddig nem jött driver a játékhoz még bugos is volt NV kártyákkal. De szerintem csak simán a trollmód kapcsolódott be nála.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
norb55
üzenetére
Ezért kell jól megválasztani az alaplap/VGA gyártót, hogy mi, hogy fog elférni! Képek videók vannak mindig és nagyjából ki lehet következtetni mi, hogy fog elférni!
Főleg én is azért siettem a másik kártyámat megvenni, hogy teljesen ugyan az legyen, nekem személy szerint nem tetszik az, hogy 2 külön gyártótól van benne. ( tudom, nem számít, de nekem akkor is számít! )
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Robogó, kismotor
- reMarkable - paper tablet
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)