Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
ScomComputer #8076 üzenetére
Igen kicsit félreérthetően írtam le. bocsi.
Igen CF lesz.
-
Cifu
félisten
válasz
ScomComputer #8070 üzenetére
A kérdést én sem értem. Én a kisebb testvérét vettem meg, mert nem éreztem úgy, hogy megéri a 7970 a plusz pénzt. A hűtése nem a leghalkabb, amivel dolgom volt eddig, úgyhogy én egy kicsit bánom már, hogy nem valami spec hütésű változatot vettem meg, de azért nagyon zavarónak nem mondanám. Tuningolni még nem tuningoltam, nem volt rá szükségem.
Én eddig egyetlen problémával találkoztam, mégpedig valamilyen okból kifolyólag a HDMI kimeneten az Onkyo 606-os erősítőm nem képes leszipkázni a hangsávokat. Még a sztereo-t sem, ami elviekben PCM. A 7.1-et meg végképpen nem. Az LCD TV-re kötve nincs gond, a TV leveszi a sztereo csatornát, de azzal nem vagyok kisegítve. Lehet, hogy az erősítő a hülye, de anno a 4870X2 és a GeForce 460GTX esetében még tökéletesen működött a dolog, tehát értetlenül állok az eset előtt. A 4870X2 két és fél év után megadta magát, elszállt, mint a győzelmi zászló, a 460GTX-hez pedig olyan tré miniHDMI -> HDMI átalakítót adtak, hogy a kábel súlyától megtört, és érintezési hibás lett.
Szóval szégyen szemre az alaplapi realtek hangkeltőt kötöttem jack->2x RCA kábellekkel az erősítőre, és gyakorlatilag sima végfoknak használom.
-
Enclave
aktív tag
válasz
ScomComputer #8070 üzenetére
Pontosan mire vagy kíváncsi ezzel a vga-val kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő