- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, ha ugyanolyan kártyát nem tudnak adni akkor visszakérheted a vételárat még levásárolni sem vagy köteles.
"A levásároltatást a magyar jogrendszer nem ismeri, tehát a kereskedő nem jár el szabályosan abban az esetben, ha nem adja vissza a pénzt, hanem ragaszkodik ahhoz, hogy a fogyasztó vásárolja le a vételárat az üzletben."
-
Repsol600
addikt
Én azt javaslom, ha felkínálnak cserébe egy új 280-ast szerintem fogadd el, én pont kérdeztem Ipon topicban mi van ha nem fogadom el a cserekártyát, volt aki visszakapta a pénzt de volt aki nem fogadta el amit ajánlottak, mivel mindenáron a pénzt akarta visszakérni, és utána egy ugyan olyan javított kártyát kapott mint amit gariba leadott, szóval még rosszabbul járt mintha elfogadta volna az új cserekártyát.
-
Garanciális ügyintézés hivatalos menete:
1. javítás
2. csere (ugyanolyanra)
3. vételár visszafizetéseHa felkínálnak egy cserekártyát és az nem egyezik meg az eredetileg vásárolttal, akkor csak a vásárló jóindulatán múlik hogy elfogadja-e vagy a vételár visszafizetését kéri. Levásárolni sem köteles.
-
Johnny198612
tag
Na jol van koszi. Igen vegul en is erre jutottam, h at fogom venni a rendelest. Ugysem akarom nagyon piszkalni, ennyi garival csak nem lehet belole baj.
Amugy annyit korrekcioznek, h csak par oraig tunt ugy, h en vittem el az utso ipon-os darabot, mostmar visszakerult, csak tobb mint 80e-ert.
Erdekes fejlemenyek ezek. Ugy volt, h arzuhanas lesz, erre vagy kivettek keszletrol (pl ASUS vagy vapor X), vagy bedragitottak (Gigabyte). Mondjuk en csak 3 boltot nezek (aqua, ipon, pcx), de itt ez a helyzet egyelore.
-
Foxmulder89
senior tag
Ha jó a hűtése, akkor nem, márpedig jó, nekem is ilyen van
Nem hiszem, hogy érdemes cserélni 70-esre, ha csak nem egy kevésbé húzható példányod van és biztosra tudod hogy a 70-es viszont jól megy. Szerintem elég két kártyának a tápod, bár ezesetben nem járatnám őket ~1.15 volt felett, mert jóval többet kezd enni viszonylag minimális +teljesítményért és hangos is lenne. -
Foxmulder89
senior tag
Ha tudsz feszt állítani akkor rev1. Biost nem kell cserélni a kártyán, attól nem fog jobban menni. Ahogy írtad, 1.25 voltot adhatsz neki, azzal legalább 1150-et kellene mennie, de tuningra nincs garancia..lehet, hogy 1200-at is megy vele. A memória pedig 1500-1700-at is szokott menni, az független a gpu feszétől, arra külön feszültség van, 1.6 volt alapból a gigán, de azt ne emeld.
-
Cseneles
őstag
Helló! Nekem is Gigyabyte HD7950WF3 van! Nem tudom melyik Biost használod viszont ami nekem legjobban bevált az agyártótol is letölthető F43-as jelzésü
Na most a kárty alap értékei 900Mhz@1096mv memória 1250@1,5v
Nekem a Boost-os Bios al nem volt kép a hdmi-n de az én kártyám Rev 1-es! Ezt úgy tudod megnézni,h PCIE felett rá van irva a kártyára! Tuiningban a rev 1 amin szabályozható a feszültség igy az enyim lehet szerencsés darab de 1050Mhz-t viszi 1106mv al a ram az 1375@1,5v erre is van egy módositott bios az F43-ból átszerkeztve igy nem kell tuningolgatni fel toltam a kártyára és alapból igy megy!
Ha tuningolni akarsz elsőnek a kártya rev számát nézd meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest