Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edem05
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
No, hol is vannak?
( A bősz asszonypajtás meg ne lássa mert ad nekem BMW-t meg csajokat) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No de ez egy szakmai topik, itt nincs helye efféle buja dolgoknak... tehát milyen csajok hol is?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi
üzenetére
7670? akár
...
nyitott vagyok a 7-es szériára. BMW-ben is az favoritom
... majd írok az AMD-nek, hoyg a kedvemért, valami 730d Radeont dobjanak már össze
...Azért legalább kevesebbet kel izzadnod!
ha tudom miért izzadok, nem szoktam foglalkozni az "izzadtságszaggal".. sem
(#36) Edem05
az sem rossz
-
Edem05
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Sorry

- = Zk = -:
4870x2---5870-es szerepelt nálam a repertoárban... anno azért adtam el a 4870x2-őt mert a p35-ös lapomnak a slot sávszélje kevés volt neki, mint utólag kiderült, az 5870-el meg voltam elégedve, nem melegedett, ment oszt kész, csak később elfogyott róla a vram, aztán megváltam tőle... Valami ilyesmi lesz a mostani dolgokkal is
Még meg vagyok elégedve, de a szemem a pályán, aztán ha úgy látom hogy mehet akkor elindul a procedúra... évről évre ez van, de meg fogadtam hogy rendszer nem lesz cserélve, mert minek, csak vga-t cserélek, mert ki kell szolgálnom a monitoromat...
Viszont már sokat jár a pofám, bukó lesz
Nem mondtam semmit!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi
üzenetére
3870X2-4870-5770...

Egy 7470 biztos bele fér majd a keretbe
nem gond. majd vállalok főnökömnél valami földmunkát vagy stb. a pénz szerte szét hever, cask megkell érte dolgozni!
bár, ha a 7470-nek lesz akkora kraftja, hogy elnyomja a 6950-et, akkor már bőven jó
...(#31) Edem05
anno a 3870X2-t frissen vettem 85k-ért. azóta valahogy nem "vonzanak"...
160k? elképzelhetetlennek tartom, hacsak nem...de semmi szerencsejátékot nem űzök!
-
Edem05
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Ne legyél már ilyen, mert azért is kiad 160-at a nagy tesóért
Aztán meg majd csak nézünk ...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- ASUS RTX 2080 TURBO
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
( A bősz asszonypajtás meg ne lássa mert ad nekem BMW-t meg csajokat) ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...
Még meg vagyok elégedve, de a szemem a pályán, aztán ha úgy látom hogy mehet akkor elindul a procedúra... évről évre ez van, de meg fogadtam hogy rendszer nem lesz cserélve, mert minek, csak vga-t cserélek, mert ki kell szolgálnom a monitoromat...