Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarcZ
senior tag
Lehet, hogy akartam én sok mindent, de megvettem egyiket is? Nem... A felsoroltak között mellesleg voltak feltételes dolgok is, amelyek csak úgy mentek volna, hogy... Szerintem azért te is akartál sok mindent az életbe különböző témakörökben.
(#5377) Cybertrone: Azt hittem egyszer az életbe sikerült írnom egy értelmes hozzászólást, de megint csak úy néz ki, hogy nem... Nem akartalak téged se megbántani, mert én is, te is, mindenki tudja, hogy azt az értéket, amit leírtam te is túl szárnyaltad, de ez nem az én dolgom. Én csak a kollégának levetítettem a saját véleményemet. Lehet neked megérte, de az én nézetemből nem éri meg annál az összegnél többet költeni egy számítógépre, de tudom, hogy nem úszom meg, mert megint valami oltást fogok kapni, hogy más zsebébe turkálok, vagy valami hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest