Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
De most komolyan...itt senkinek nem megy a szövegértés??
Leírtam pár hete, hogy nekem is vx450 van, ami jó táp és elég is nagyjából, de engem nyugtalanít, hogy határon jár, ezért szeretnék nagyobbat. Tehát azért szeretnék nagyobbat, hogy bőven túl legyen méretezve.
Majd leírtam most, hogy mi volt a szitu és azt is, hogy ezt bírta is a vx450, majd ugye írtam a fánkos jóságra (talán 2x is említem, hogy világos legyen), hogy ez egy extrém példa.
És úgy gondolom, hogy ez a jel "~" a 100% előtt nem azt jelenti, hogy egyenlő vele, hanem közel-megközelítőleg annyi.Erre jön nekem mindenki, mindenféle okossággal.
Jah, és a fánk vs padlógázos példádat kissé sarkítva nyugodtan átültethetjük a mondandód első felére:
mert bár elforog az autóm 5000-ig is (sőt még valamivel felé is), nem szoktam addig forgatni (tartósan biztosan nem)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő