Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz DroiDMester #20380 üzenetére

A Dual-X hűtőn pont ugyanaz a ventilátor teker, pont ugyanolyan hangerővel, mint a powercoloron. Tudom, mert járt nálam Dual-X Sapphire, igaz, a 7870 XT, de ugyanaz a venti, és a borda is majdnem, mint amiről beszélsz.
    30%-on kb. 1250-et forog, ami elég kevés... :D Persze, lehet, 850-en még úgy is meghűtené, bár nem próbáltam, mert engem 1700-1800-ig nem zavar a hangja, így úgy lőttem be a hűtést, hogy ezen fordulatokon menjen, minél hűvösebben a GPU. :D

Persze, igen tekintélyes, hogy nálad így nem 850-en megy hanem 1200-on. :R De azt se felejtsük el, hogy nem kevés pénz az a 18 000 forint, amit kérnek érte, és a SWIF venti se épp olcsó. ;)
    Persze, akinek a hang nagyon fontos, úgyértem nem elég neki egy igen csendes hűtés, ami kb. 1Ghz-ig szuperül, alig hallhatóan meghűti a karit, hanem némát szeretne, méggyorsabb karival, annak természetesen nem tétel a Peter ára, ezt aláírom. :R

Új hozzászólás Aktív témák