- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Raggie #20135 üzenetére
Persze, az kevesebb, de a teljes 7970 lapka nagyobb áramfelvételű, mint a kistesó. A lényeg, hogy a hőfokok alapján masszíva túl van terhelődve.
(#20136) r3v0Lut10n: Hát igen, volt vele munka rendesen, több, mint amit akár én magam gondoltam volna, hogy lesz.
A 3570-em alapfeszen, gyári értékeken ment, és a tesztelt programok 1, vagy maximum két magot használtak az amúgy is csak 77W TDP-jű prociból. Kérdezték a cikk topikjában is, hamarosan megírom oda, hogy mértem, és ellenőrzésként rá is mérek újra, mennyire pontos az érték, de elvileg az (korábban rámértem), és nekem a nagyságrend is helyénvalónak tűnik.Nem is úgy számoltam a VGA fogyasztását, de az le van írva a cikkben pontosan, hogyan.
Ha valami még nem tiszta, ott a topicjában szívesen válaszolok.
(#20137) Jani18: Jó lenne tudni, pontosan mit mér melyik VRM, esetleg megnézhetnéd HWiNFO64-el is... A 94 fok valley alatt elég vészjósló nekem....
(#20140) r3v0Lut10n: Ilyen kalkulátorokból nem szabad kiindulni.
Nagyon megbízhatatlanok tudnak lenni bizonyos esetekben...
(#20158) Bossi: Lehet, nem ismeri a VRM controllered, vagy a VRM controllered nem I2C-t támogató.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Steam topic
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Revolut
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest