Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Raggie #20135 üzenetére

Persze, az kevesebb, de a teljes 7970 lapka nagyobb áramfelvételű, mint a kistesó. A lényeg, hogy a hőfokok alapján masszíva túl van terhelődve.

(#20136) r3v0Lut10n: Hát igen, volt vele munka rendesen, több, mint amit akár én magam gondoltam volna, hogy lesz. :B
    A 3570-em alapfeszen, gyári értékeken ment, és a tesztelt programok 1, vagy maximum két magot használtak az amúgy is csak 77W TDP-jű prociból. Kérdezték a cikk topikjában is, hamarosan megírom oda, hogy mértem, és ellenőrzésként rá is mérek újra, mennyire pontos az érték, de elvileg az (korábban rámértem), és nekem a nagyságrend is helyénvalónak tűnik. :K Nem is úgy számoltam a VGA fogyasztását, de az le van írva a cikkben pontosan, hogyan. ;) Ha valami még nem tiszta, ott a topicjában szívesen válaszolok. :R

(#20137) Jani18: Jó lenne tudni, pontosan mit mér melyik VRM, esetleg megnézhetnéd HWiNFO64-el is... A 94 fok valley alatt elég vészjósló nekem....

(#20140) r3v0Lut10n: Ilyen kalkulátorokból nem szabad kiindulni. :N Nagyon megbízhatatlanok tudnak lenni bizonyos esetekben...

(#20158) Bossi: Lehet, nem ismeri a VRM controllered, vagy a VRM controllered nem I2C-t támogató.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés