Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BeLucZ

addikt

válasz Gubrush #16781 üzenetére

Őszinte leszek hozzád, én anno 1920x1200-ban egy 4,25 Ghzre húzott q9550-el nem tudtam kihajtani az akkori hd5850-esemet sok helyen szűrőkkel, mindennel együtt, na most a te procid jóval gyengébb még az én akkori q9550-esemnél is(4,25ön), a 7850/70 pedig jóval erősebb kártya az 5850-nél, ami szintén jóval erősebb a mostani 4830-asodnál :)

akkor ebből vondd le a következtetéseket :)

a mostani 3570k-val 4.8 Ghzen simán kihajtom az 1125/1575ön menő 7970esemet, nagyítóval kell keresni az olyan szitukat amikor nem 99% a gpu usage még cpu intenziv gamekben is

helyedben inkább gyúrnék egy jó erős platformra intel vagy amd, ami szimpatikusabb(direkt nem irok csak intelt....) és utána gondolkoznék erősebb vgan, ettől függetlenül egy 7850-es beleférhet, csak tényleg sok helyen fog limitálni a platformod, nem tudom mikkel játszol, de mondjuk egy skyrimban érezhetően vissza lesz fogva vagy sc2 nagyobb csatákban, bf3 szintén nagyobb multi mapokon, crysisok(2-3 főleg nagyon cpu igényes) stb. stb.

amúgy nem kimondottan a cpuval lenne baj, mert anno nálam is nagyon domborított a q9550es 4,25ön, a cpu nyers teljesitménye ugy nagyon durva volt, csak az egész platform elavult, lassú, nem állja meg a helyét a mai gamekben főleg ahol sokat számít az 1 magra jutó teljesítmény vagy a szarul portolt gamek....

bár tény hogy nagyobb befektetés platformot cserélni de hidd el megéri, nekem legalábbis megérte, mert ég és föld, sokan dicsérték anno is az i5/7eset még a bloomfieldes időkben, hát még most a sandy/ivyk idején amik még rátettek egy lapáttal az i5/i7 generációk sikerére

a döntés a tiéd :D

én egy jó erős i5ösre esküszöm, ha nincs szükséged HT-re a munka miatt és tényleg játékra kell a gép, árban is belefér és a teljesitmény is nagyon jó

Új hozzászólás Aktív témák