Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
ULPS-t single gpunál is ki kell kapcsolni vagy hagyjam a francba??? maradhat?
más: voltam ma benn hardverkerben és elmeséltem nekik a helyzetet és teljesen korrektek, normálisak voltak, szerdán viszem vissza a kék gagyit és ráfizetek 3000-et és vihetem haza az asus 7970-et fekete nyákosat, ki is bontotta ott előttem meg minden, le van foglalva nekem, nah ez már kinéz valahogy(mondom magamban), rajta ficeg a dobozon hogy voltage tweak , szal tuti hogy lehet rajta állitani majd, mert ha azon sem, akkor keresztbe kasul leszopom magam

tévesek voltak a megérzéseim szerencsére, csak sok rosszat hallani mostanság a boltok ügyintézési módszereiről, hardverkerben meg most vásároltam először és kicsit pesszimista voltam
úgyhogy majd szerda este irok egy kis beszámolót hogy teljesit az asus 7970 ref, tuti hogy jobban fog menni alapfeszen is szerintem
a cél 1200/1600 lenne 24/7re értelmes fesszel, sőt ha lehet akk alapfeszen is, nem tom mennyi lesz az alapfesz
mindenesetre mielőtt visszavinném felrakok egy rendes ref biost a 2es kapcsolóra, mondjuk az 1es biosát

kellemesen csalódtam bennük, normálisak voltak, de mondjuk jogos is volt részemről szerintem, költséghatékony 7970est nem szeressük....
mondjuk röhej hogy a képen megint csak piros nyákos asus 7970 ref van azt közbe fekete van náluk de itt most jó irányban van a tévedés szerencsére
(mármint a hardverker weblapján, mert most linkeltem ide hogy fog kinézni majd az enyém)
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Null Perces Bontatlan dobozos
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest