Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
daveoff #15311 üzenetére
Ez érdekes, mert akkor tényleg nem értem miért adtak ki ilyen verziót, ha ez valós és általános problémaként jelentkezik a BOOST verzióknál.
A mégoldás lehet jó, de cserébe manuális beavatkozást és fogyasztásnövekedést feltételez ha jól értettem. De ez mi, hogyan lehet így kiadni egy szériát?
Persze előfordulnak ilyen egyedi, elvetemülten jó árak csak semmit sem ér annak, aki így nem tud hozzájutni. Bár azt nem írtad, hogy ez új, számlás ár volt-e... no, nem azért mert az olyan lényeges lenne, hanem mert a 75k annyira alacsony ár, hogy szinte hihetetlen.Foxmulder89: így már értem. Ez is egy megoldás, de akkor miért készültek a BOOST kártyák?
KAMELOT: na, Te biztosan nem olvastad végig miről beszélek!
Örülj neki, ha Szlovákiában ilyen árakon hozzá lehet jutni, de az sem nagy vigasz mivel itt Mo-n nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest