Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SVLaller
senior tag
válasz
hitman,
üzenetére
Nekem is az első Ati kártyám és nagyon elégedett vagyok vele. Physx-et meg ugyanúgy fel lehet telepíteni, a proci fogja számolni. Fent van nekem is az NFS Shift (eddig játszottam vele 5 percet) ami kérte, feltelepítettem és ugyanúgy ment a progi mint Nvidia kártyával.
-
szasanyi
félisten
válasz
hitman,
üzenetére
Kicsit más oldalról megközelítve a PhysX témát: én is jónak találtam, mert ahol támogatott ott nyilvánvaló - pozitív - vizuális különbség van az NV javára. Ennek ellenére két gond van vele: a legfontosabb, hogy kevés játék támogatja, mert ami meg nem ott ugye mind1, hogy a VGA tudja-e van nem. Itt látható az összes PhysX játék, melyek közül egy kezemen meg tudom számolni melyek azok, amik jó is, és nem egy bughalmaz (ha másért nem, hát a súlyos optimalizálatlanság okán). A másik ok, hogy van játék ahol a PhysX bekapcsolás lényegesen csökkenti az FPS-t és nem is biztos, hogy van annyi amiből nem számít.
Ez az én véleményem, és ahogy már megfogalmazták neked: a mérlegelés és a döntés rád marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest