Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz Pietrosz #4749 üzenetére
Mi bajod van vele? Az egy egy kilós masszív cucc, mindent lefed, erős a ventillátor, nem hagy cserben, kivülre teregeti a meleget És ha lehet hinni a teszteknek hiába a 3 slot, hiába a 2 venti szart sem ér Vagy ahhoz hogy érjen valamit akkor azt is piszkállni kell... akkor meg szerintem mind1... főleg úgy hogy 130k a ref 150k a 3 slotos... cf-be meg a 3 slot miatt nem tenném be
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hogy fel élénkült a topic ASUS HD 7970 DCUII review után. Öröm ennyi HSZ-t látni.
⭐ Stella
-
ZozzHUN
addikt
válasz Cybertrone #4753 üzenetére
Max a vélemények oszlanak meg, de a grafikon tisztán mutatja, hogy ekkora OC mellett a DCII olyan hangot ad ki mint a ref default órajelen
Lehet mégiscsak ma jön a DCII HD7950, szurkoljatok, hátha Hardverker bevételezi még ma és nem kell hétfőig várni.
-
MPowerPH
félisten
válasz Sontir Fel #4750 üzenetére
HD2900XT, 4870, 4870 X2, 5870... Ezeket a kártyákat használtam ezzel a hűtéssel. Egyáltalán nem karcsú a VRM része, anno posztoltam több eredményt is a megfelelő topikokban. Annyira nem rossz, hogy a gyárinál is jóval erősebb. Ami a refen van, az se valami combos, mert a venti mellett van neki egy hővezető páran, ami egy vékony lemezhez kapcsolódik.
Garit nem bukod, felszerelést csak azt tudja elrontani, aki fakezű. Az meg ne nyúljon hozzá. Nekem egy darab álmatlan éjszakám sem volt. Vagyis volt...amíg meg nem jött postán.Nem tudom az árát. Nekem 131k volt a referencia Asus, ez a hűtő még plusz 20k lenne rá. Szóval 151k -nál járnék. Mennyi lesz a DCUII?
Cybertrone: Csak hiszed. Ellenkezőleg. Nagyon szépen teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Petyyyyy
addikt
válasz ZozzHUN #4754 üzenetére
Nem is mondhattam volna jobban. Bár remélem ez nem olyan, mint az autós újságírásban. Az újságírók egy az átlagnál jobb minőségűre összerakott példányt kapnak tesztelésre. Még a végén Cybertrone-nak lesz igaza és a "mezei" DCII modellek hangosabbak lesznek.
Szurkolás: ON.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Sontir Fel
őstag
válasz MPowerPH #4755 üzenetére
Nem ismerem, ezért is írom hogy állítólag nem jó a vrm hűtése. Mivel nem mindenki tudja 130Kért beszerezni a referencia Asust, szerintem ez jelen esetben nem mérvadó. Egy normális boltban -ami nem valami kamu webáruház, ahol hetek múlva kapod meg a kártyát, tántalán- a ref Asus még mindig 150k. Hangsúlyozom, hogy boltból, papíros garival, áfával stb.
Ha 160k akkor szerintem jobb mint a szerelgetős megoldás, főleg hogy fakezem van, kampóval a végén
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
MPowerPH
félisten
válasz Sontir Fel #4757 üzenetére
Én innen a PH-ról rendeltem, pécsi kiskerből, 3 év papíros garival, áfás számlával kaptam. Talán még mindig rendelhető. Igaz másfél hetet vártam rá. De ugye türelem...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Sontir Fel #4759 üzenetére
Én a lightning -re várok. Egyébként van fent olcsóbban is már használt példány.
mod: Egyébként a ASUS HD7970-DC2T-3GD5 155k, most megnéztem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Enclave
aktív tag
MSI 7970 Lightning új fotók. Itt is 1070es mag és 1400as ram szerepel.
Amit még mindig nem értek,h. ilyen gyorsan elkészültek volna a Cebit óta a végleges kártyával és bios-szal?
(Cebit-en állítólag azt nyilatkozták,h. még csiszolnak a kártyán, a kiállított példány és annak bios-a nem végleges)Legalább működés közben látható (éljenek a kék ledek ) viszont teszt nem volt...
(vagy én nem láttam)[ Szerkesztve ]
Semmi sem állandó, csak a változás.
-
muci07
tag
Sziasztok! Valaki próbálta már a HD7950-en a GTA IV-et? Nagyon kíváncsi vagyok, mert ilyen kártyát tervezek. Fut rendesen? (felbontás 1920x1080 minden kimaxolva?) CPU: i5 + 8GB RAM. Mire számíthatok?
-
Zoli54213
aktív tag
Amúgy számít az hogyha Crossfirebe szeretném tenni a vgat hogy egy egyik Gigabyte (windforce 3x) a másik meg VTX?
[ Szerkesztve ]
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
DjDanee87
addikt
Remélhetőleg azt rendesen megírják PCre, és nem lesz a grafikához mérten hatalmas a gépigénye. Nézd meg BF3at. Vannak akkora pályák, mint amekkorát belátsz egyszerre GTAban, grafika 1000szer szebb, mégis viszi 60 FPSel 7970. Szarul írták meg GTA-t, ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Ostobán portolt szarral egyik hardver sem tud mit kezdeni... lehet a kártya 1millás is... ez nem a vga hibája, a rockstarnak kééne egy hatalmas saller, mert szart adott ki a kezéből
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Tirexi
addikt
Igazából most nem tudom, hogy mi a gond. A driver-t nem tudják megírni vagy a játék ennyire gány de 1200Mhz-es 7970-el 30FPS és szaggat meg előszeretettel eltűnnek a textúrák.
De ugyan ez a 6970-el is tehát a GTA4 játszhatatlan ATI VGA-val.
Az 580 szépen vitte, szinte repült.Szal hiába az erős CPU vagy a sok rendszer memória ha nincsen megfelelő VGA támogatás kukázhatjuk a játékot.
Pedig én is sokat toltam a GTA-t de most kb törölhetem le a gépről. -
DjDanee87
addikt
Mennyire erős a 7970 ? Legerősebb 1 GPUs kártya jelenleg, szerited?
Nemhiszem, hoy alakítanának bármit is bármin. Driver isszar volt már az előző 6900as szériánál is GTAhoz, azzal sem csináltak semmit. 6900as kártyával, ha esett a játékban az eső voltak esőcseppek amik zölden vagy pirosan világítottak. Azt sem javították ki.
-
Cybertrone
veterán
-
ZozzHUN
addikt
Azt jol latom hogy se vrm se ram hutes nincs DCII-n?
-
muci07
tag
válasz Cybertrone #4778 üzenetére
Sziasztok! Valaki próbálta már a HD7950-en a GTA IV-et? Nagyon kíváncsi vagyok, mert ilyen kártyát tervezek. Fut rendesen? (felbontás 1920x1080 minden kimaxolva?) CPU: i5 + 8GB RAM. Mire számíthatok?
A GTA V-öt meg csak megemlítettem:
Remélem alakítanak rajta valamit a vásárlói visszajelzések alapján...
Szóval vagy szövegértésből nem voltál jó, vagy szemüveg kell neked. (bocs ezt nem hagyhattam ki!) -
MarcZ
senior tag
Az a nagy baj a GTA IV-vel, hogy CPU-ban rejlik neki az FPS és nem a videokártyában. Van YouTube-on gyerek, aki 560 Ti-vel tolja, de i5 2500K-ja van, ami 4,6GHz-n ketyeg, úgy 60-70 FPS van neki. Minden a procitól függ igazán, GTA IV-nek még egy GTX 460 is elég, csak legyen jó a proci.
A man's got to do what a man's got to do.
-
Cybertrone
veterán
válasz ZozzHUN #4787 üzenetére
Az biza pucér...
BMW:
A R3E-en is digi vrm van még is melegedik mint a dög azok a vrm-ek meg 300w+-ot küldenek szerinted hidegek? A francia tesztben a dcu2-nek a vrm része melegebb volt mint a refnek, most már értem miért... jó pofa a backplate, de az alatt igen meleg a helyzet![ Szerkesztve ]
-
-
ZozzHUN
addikt
válasz Cybertrone #4788 üzenetére
Ha úgy érted, hogy DCII-n backplate van akkor tévedsz, legalábbis TOP-on nincs
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ZozzHUN #4791 üzenetére
7950-en nincs. Az a tesco gazdaságos.
7970-en ilyen hűtés van BMW001: [link]
Láthatod, hogy van rajtuk olyan gumi hőátadó, igaz van amelyik memóriának csak a felére jutott, mert nem fért el a hőcsövektől.
Ezen a videón meg látható a RAM hőfok is, szinte meg sem mozdul.
Cybertrone: Neki 7950 van. Azon nincs.
Teljesen más kivitel, mint a 7970.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Cybertrone
veterán
válasz radi8tor #4793 üzenetére
Pfff ez de gáz A kistesóra már nem jutott egy kis fém, vagy valami vagy bármi?
Mondjuk azt hozzáteszem hogy ha hajtotta volna a ramokat kicsit masszívabban, és vagy nem aME3-al gamel lehet hogy melegedett volna a cucc... ez is olyan teszt ahol olyan gamel tesztelnek ami kb 20%-ban használja a vga-t, mert 60 fps-re van belőve, és alig kell neki power... Sacc mint az ember az 580 topikban az 1280-as felbontású vga összehasonlító tesztjével[ Szerkesztve ]
-
ZozzHUN
addikt
válasz radi8tor #4793 üzenetére
Miazhogy gazdaságos?
Amúgy egy tipp mindenkinek, a legújabb nvidia driver meghülyíti a kártya bios fan profilját, szóval vigyázni vele, nehogy előre ítéljetek, majdnem azt mondtam, hogy idle milyen hangos ez a dög, de aztán nvidia driver uninstall után egész csöndes lett
Amúgy másik érdekesség, végre leírhatom, mert nem egy kártyán láttam:
a Direct Cu aluminium bordájának a megmunkálása valami borzalmasan undorító, fém forgácsos szutyok. Volt nálam egy HD6950 DCII, tiszta karc, fémforgács, de azt mondták ilyennek vették, oké... Erre kibontom a HD7950 DCII TOP-ot, és ugyanolyan karcos, fémforgácsos a ventilátor mellett-alatt... majd csinálok képet, de ez nem 120.000 Ft-os kártyához méltó minőség... Persze nem nagy darab fémforgácsokat kell elképzelni, hanem szálka méretűt.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz ZozzHUN #4795 üzenetére
Mit keresett NV driver a gépen ? Am 120k volt a 7950? Kicsit többért már 7970-et veszel(igaz refet) itt az aprón Ezen kívül elszomorít hogy a minőség mint olyan alternatíva a gyártók szürke állományából kitörlődik
Ja hát igen ha kell a számla! Viszont én az általad leírtak után keserű szájízzel tekintenék a szerzeményre[ Szerkesztve ]
-
ZozzHUN
addikt
válasz Cybertrone #4796 üzenetére
GTX 470 miatt volt fent
Csak sajnos 120 aprós áron nem kapok áfás számlát
BTW: TOP válogatott HD7950 GPU ASIC 75.5% !
[ Szerkesztve ]
-
ZozzHUN
addikt
válasz MPowerPH #4798 üzenetére
Hát igen, viszont jó hír, hogy GPU Tweak progi gpu temp mellett memória és power temp-et is kiír, gondolom VRM temp akar lenni. Így csupaszon gondolom memóriának ne nagyon adjak feszt
(GPU Tweak-nek csak a monitor része fut, MSI Afterburner Beta 14-essel állítok mindent, ezek alapján akkor minden ref benne, csak DCII hűtés van. )
[ Szerkesztve ]
-
ZozzHUN
addikt
Na, ahogy a nagy könyvben írva vagyon, fogtam, vGpu 1300mV fel, gpu clock 1200re, bele a közepibe, Crysis 2 indít, fekete képernyő, semmi reakció, restart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest