Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cole86
senior tag
Lehet az lesz a vége, mert már kurvára kíváncsi vagyok.. csak most megint mindent felrakni újból, lehet a semmiért...
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Cole86
senior tag
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Bossi
őstag
1,3v az nem sok? én addig nem mertem neki feszt tolni...
-
Gtaati
őstag
válasz Gtaati #24355 üzenetére
Egyébként korábban kérdeztem már de senkitől sem jött válasz, hogy mitől lehet ha Hd filmet nézek és az fhd tv össze van kötve a géppel hdmin keresztöl és a monitoron lejátszva filmet folyékony hibátlan kép de ahogy átrakom a tvre szaggat nem folyamatos kép és ha lejátszóra kattintok bármire akkor is több másodper mire reagál valamire, ez mitől lehet? köszönöm
-
Cole86
senior tag
válasz Gtaati #24355 üzenetére
Ledroppol 1256-1260mv környékére.. magasabb venti fordulaton biztonságos teljesen! (vrm már kártya vram hűtés kérdése)
Rengeteg ghz edition és boostos kártya alapfesze 1,3mv (1,256 droppolva kb)
Ha életveszélyes lenne, nem adna meg sok gyártó ekkora értéket defaultnak...
ricshard444 : nálam volt pár kari, ami 1,256v fesznél volt ledroppolt állapotban.. bár igaz ,h a többség valóban 1,21-1,22v körül van úgz ,de akkora különbség nincs.. a lényeg ,h nem életveszélyes feszek még ezek..
Memóriát viszont szerintem felesleges és kockázatos feszelni, max húzni szabad alafeszen ,de közel sem hoz annyit mint a gpu..
[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
válasz ricshard444 #24364 üzenetére
Ezt azért én igy nem jelenteném ki
A kép az én kártyám GPU feszültségét mutatja a mért intervallum alatt 3 teszt futott le. A Heaven Benchmark 4.0 a 3D Mark és a Valley Benchmark 1.0, a 3DMark betöltései között láthatod a feszültségesést de máshol nem látok benne droppot. Tehát nem teljesen helytálló ez a megállapítás
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
ricshard444
veterán
-
BeLucZ
addikt
válasz ricshard444 #24367 üzenetére
bezzeg ha lehetne LLC-t szoftveresen állítani a gpuknál mi ? lenne itt füstparádé
[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
válasz ricshard444 #24367 üzenetére
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #24370 üzenetére
Benne van, hogy tévedek, de nálam még soha egyik kártya sem kapott fix feszt valósan.
Majd aki komolyabban foglalkozik ezzel megmondja.Vannak dolgok...
-
eszakas
senior tag
válasz ricshard444 #24370 üzenetére
De láthatod hogy terhelem rendesen és nem droppol. Ez a huncut giga kártya már azt sem képes megmutatni, hogy kell droppolni hát kidobom a kukába
-
eszakas
senior tag
-
BullKoxa
őstag
válasz Erdei88 #24349 üzenetére
AB valami régebbi volt kb 3 hónapos beta. De most feltettem az új AB-t monitorozásra ,de most is pörögnek a ventik 50%-n minden egyes OP indításkor. De ha nincs rá orvosság akkor ezt kell megszokni! Ezek szerint csak neked van rajtam kívül ilyen problémád, ez azért vicces szerintem.
-
eszakas
senior tag
-
HSM
félisten
válasz eszakas #24378 üzenetére
Bocs, de ilyen nincs... 3 tizedesjegy pontossággal nincs az a VRM, ami ilyet tudna.
Valamiért a kártyádon a beállított feszt olvassa ki, nem a valósat. Ezért mondjuk kidobni nem kell.
Próbáld meg HWiNFO progival a VRM adatai közt megkeresni a megfelelő fesz értéket.[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
Így ezt kaptam. De ez nem droppnak tünt hanem szabályzásnak mert nem 1.256V-ot adott neki hanem szabályozta a feszültséget. Ezt videóval lehetne csak érzékeltetni, mert itt nem leesett a fesz hanem a két program futott ezen a feszen ezekkel a paraméterekkel.
-
HSM
félisten
válasz eszakas #24380 üzenetére
Hát nálad valami nagyon nem kerek... Az összes adat kb. hiányzik valamiért.
Ami abban a sorban van, az nem a valós, hanem a BIOS által belőtt fesz. Én akármit állítok, az mindig azt a feszt mutatja, amit a BIOS az adott üzemmódhoz beállítana a karimon, ha nem bírálnám felül.
Csináltam egy képet, hogy kéne kb. kinézzen a HWiNFO, és pirossal bejelöltem, hogy melyik sorban láthatnánk valós, a GPU-nak leadott feszültséget [link].
Ja, és 1,038V volt beállítva AfterBurner-ből, szépen látszik a drop.[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
Ha jól működik egy VGA, akkor mi értelme van azon "vitázni", hogy droppol-e, vagy sem?
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
eszakas
senior tag
-
HSM
félisten
válasz eszakas #24384 üzenetére
Nem egyezik a GPU neve? Neked 7970 van ami Tahiti XT nekem 7950, ami Tahiti Pro. De attól még ugyanazokat méri. Amúgy ezekszerint a te karidon nem a szokásos Chil vezérlő van, vagy csak nem fér hozzá a HWiNFO, de végülis tökmindegy, csak annyi a lényeg, hogy amit mértél, az nem a valós fesz, amit általában mérni szoktak a topicban.
-
eszakas
senior tag
Nem a név a lényeg, hanem a mondandód második fele. Vagyis nem fér hozzá a program de erre azt mondta valaki, hogy " - akkor nem kell vele foglalkozni mert biztos határértéken belül van"
-
eszakas
senior tag
-
-
-
eszakas
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.