- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Nem lehet hogy azért mert azok oc sek voltak? De a 280nas az sima, az eladó mondta ezt a lehetőséget mert én 270x et akartam venni.
-
Tiger.
nagyúr
Igaz az ha veszek egy r9 280nat és vissza veszem a feszt 2 tizeddel kevesebbet fog fogyasztani?Azért kellene mert egy chieftech tápom van 550w.
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
annyira nem értek hozzá de sztem felesleges.
-
Tiger.
nagyúr
Köszi, akkor remélem belefog férni a CM 690nes házba, az Asus.
-
Tiger.
nagyúr
Sztem Asus lesz mert nekem Cm 690 nes a házam nem túl nagy.
-
Tiger.
nagyúr
Hány cm lehet?
-
Tiger.
nagyúr
Már csak az kérdés hogy be leférne a házba.
-
Tiger.
nagyúr
Gigabyte Asus nem jó?
-
Tiger.
nagyúr
Akartam kérdezni mi ez vapor?Valami hűtés?
-
Tiger.
nagyúr
Na emberek melyiket érné meg. Van egy 7870 asus havernak de már nincs rajta gari az 5850 re kéne majd dobnom 25eft, vagy veszek november elején egy R9 270x kártyát vagy Gigabytot vagy Asust és utólag adom el az 5850net.
-
Tiger.
nagyúr
Nem tudja valaki hogy most melyik kártyához adják a Battlefield 4 et?
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Az egész jó, és mennyi a minimál fogyasztása?
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok!
hd7870 Hamarosan lesz nekem is egy ilyen mennyivel erősebb a hd 5850 -től? Menyivel fogyaszt többet illetve kevesebbet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest