Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SetCHOO.
aktív tag
juve600, DudeHUN , Dark KillerX
Köszi az infókat. Majd miután meglett a választott kártya jelentkezem.
De még egy próbatétel hátravan. Bekell adnom asszonynak, hogy ebben a hónapban biza nem lesz wellness! ASD
-
SetCHOO.
aktív tag
Utána olvasgattam a r9 270x 2 vagy 4 Gb témának és tökéletesen jó lesz nekem fhd-ra a 2 Gb-tal szerelt típus. Gyakorlatban nincs sok jelentősége +2Gb memónak. 7e pénzel több marad a zsebemben.
A Sapphire Radeon R9 270X Dual-X 2GB (11217-01-20G) van valamilyen ismert hibája? -
SetCHOO.
aktív tag
válasz
Alister71
üzenetére
Szerintem nincs hozzá, vagy legalább is nem találtam és nem is olvastam róla. ENB alkalmazásával hihetetlen módon meglehet dobni a vizuális élményt + gigamega textúra modok.
@sephi: A fhd lenne a max felbontás amit használnék. Ez lenne az utolsó pont amit még megakarok lépni a gép fejlesztésében, a VGA. Aztán jó pár évig nem nyúlok a konfighoz. Szóval olvasok és kérdezek, majd vásárolok. A r9 270x árban számomra tökéletes, többet nem fogok tudni költeni VGA-ra.
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz
kaszas19
üzenetére
Olvasgattam pár helyen és nem volt számomra egyértelmű, hogy most normálisan tudja-e hajtani a 4Gb vramot. A Eyefinity összedobása nem terv. Pl nagyon szeretem a Skyrim-et. Ott modokkal együtt meghálálná a több vramot. Ez is most jelenleg a problémám, erős kompromisszumokat kell hoznom modolás során. A VGA-ra szánt költségkeret 55e
Vissza olvasgatok a hsz.ek kötött és leszűröm, hogy hosszabb távon jól járnék-e full HD felbontáson. -
SetCHOO.
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy a Sapphire R9 270X 4GB DDR5 memóriával szerelt kártyának van értelme? Tehát kitudja használni a 4GB-nyi ramot fullHD-ban is?
Sajnos kevéske a jelenlegi karimon a 1 GB ram. Árban csak a R9 270x-et engedhetem meg magamnak. Viszont nagyon impozáns ebben a kategóriában 4 Gb vram.
-
SetCHOO.
aktív tag
Az új radeonok érkezése előtt megéri most venni egy 7870-es karit?
Konkrétan lehetőségem adódott nettó árban (44k) megvenni egy Sapphire 7870 19-20G-s kártyát. -
SetCHOO.
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
Am3+ és valamelyik fx proci-t néztem mostanában.
-
SetCHOO.
aktív tag
BomiBoogie:
Nálam a lóvé kerete beszabályoz. 1 év múlva jövök ki úgy, hogy platformot váltok. Nincs tervben a csúcs kategória hajkurászása vid.kari terén. Most is az eredeti elképzelés egy 7770 ddr5 volt tervben. Később a platform váltás során cf-re bővítettem volna.
Egészen tegnap estig, mikor szólt barát, hogy itt egy sapphire 7850 1gb 11200-16-20g januárban vásárolt.
Kapott ajándékba valami nagyvérü nvidiát. Most nem akarok hülyeséget írni, nem emlékszem a tipusára.
Szóval a lényeg:
A jövőben jobban jönnék ki, mert a kari alá egy erös platformot fogok rakni.
Most ez a lehetőség adódott és gyors infót gyűjtök itt a fórumon. -
SetCHOO.
aktív tag
A rutin megköveteli a tesztet.
darky@: Az ördög nem alszik. De ebben az esetben 100% a bizalom már 20 éve.
Most olvasom a fórumt, de még nem találtam meg.
Mikori szállítmányba kerültek a hibás példányok?
A szóban forgó kari ez év januárban vásárolt. -
SetCHOO.
aktív tag
Hali!
A napokban készültem még egy utolsó löketet adni az adatlapomon szereplő konfignak egy 7770 ddr5 személyében.
Tegnap este viszon barát arc jól felrúgta ezt az elképzelésem. Megválik a Sapphire 7850 11200-16-20G-s karijától. Nagyon baráti áron megvehetném tőle.
Tisztában vagyok azzal, hogy a vasam kevés a kihajtásához. De...
1 év múltva platformot újítok.
Jelenleg 1680x1050-ben hajtanám.
Nem sokat fogok gondolkodni rajta. Azért, ha lenne javaslat, szívesen olvasom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Posta, csomagküldés
- BestBuy topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vissza olvasgatok a hsz.ek kötött és leszűröm, hogy hosszabb távon jól járnék-e full HD felbontáson.