Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
csakdzsó #53472 üzenetére
Nekem meg mindig a 13.4-es driver van es teljesen jo (ezzel nem reklamozom a lustasagom, de teny, h rendesen megy a kertya). A tuning programot Neked kell kitalalni; nalam pl. aTrixx nem valt be, az AB meg igen. De ez forditva is elsülhet!
Az AB-ben sok a valtozo, amely belekavarhat a kepbe es nem szabad resnek lenni, vegig kell zongorazni mind. Cserebe barmit ki tudsz iratni vele kepernyöre (HWiNFO64-gyel karöltve), profilozni tudsz 2D-3D-ben stb stb.
Trixx szögegyszerü, ennek elönyei - hatranyaival. -
Speed®
titán
válasz
csakdzsó #18430 üzenetére
Anno 1/5GHzen üzemelő 5850et cseréltem 7850re, utóbbival alapon tapasztaltam előbbi teljesítményét kb., utána jött a (nem kis) tuning. Szóval ha jó kondíciókkal tudsz váltani (max +15k), lesz egy friss, garis motyód, ami jóval fejlettebb (tesszeláció és társai), kevesebbet kajál ill. jobb a drivertámogatottság, nem utolsó sorban pedig 30-40% +kakaót és dupla VRAMot kapsz, ami sok címnél elkél ma már. Én váltanék, de neked kell döntened.
FaTHI
MSIkkel előfordul, hogy botrány a gyári szabályzás, néha lehet rajta segíteni, néha meg nem..alapvetően ha nem reagál a szoft macerára, ott hardveres gondot sejtek, de ennek neked kell utánajárnod. Végső eset a garancia, ami akkor működik, ha adott típusnál pl. a gyártó csendes üzemet ígér speckóknál, aztán mégsem azt kapod..de járj utána tényleg, szoftveres hiba-e vagy sem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest