Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csuszi
üzenetére
Pedig a vírusok egyre fejlődnek,egyre több van és már vannak olyan vírusok hogy egyik vírusírtó sem mutaja ki,és hidd el régebben más volt,de ahogy írod nem nagyon látogatsz olyan helyre úgy meg ok,de a vírusok mindenhol ott lehetnek pláne ahol nem is számítasz rá.Nekem volt olyan hogy semmi nem találta a vírust csak a HijackThis és azzal sikerült írtani.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csuszi
üzenetére
Ez így van játékok alatt 50 fokos és nem te állítod ezt itt egyedül rajtam kívül még van ember.
Furmarkot már kifejtettem korábban itt hogy miért nem vagyok hajlandó használni. Helyette pár játék alatt mértem. Modern Warfare 3 multi alatt 44 fokos volt a jószág. Nincs valami nagy gpu igénye, "malmozott' alatta. 
-
zserbox
őstag
válasz
csuszi
üzenetére
nem vádoltuk hazugsággal csak nem támasztotta alá az állítását azzal a tesztel amit kértünk.
te most megtetted helyette részben,de érdekes hogy csak 91%van a terhelés és d@rky kolléga 50°C-hoz képest a 60 kicsit több. és a 80%-os venti hány RPM mellesleg?bár így is szép eredmény!de szerintem ezt a témát hanyagoljuk!
örüljünk hogy mindenki elégedett a saját cuccával!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Furmarkot már kifejtettem korábban itt hogy miért nem vagyok hajlandó használni. Helyette pár játék alatt mértem. Modern Warfare 3 multi alatt 44 fokos volt a jószág. Nincs valami nagy gpu igénye, "malmozott' alatta.