Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuszi
aktív tag
evek ota nem hasznalok semmilyen irtot.
be se kapok semmit. igaz nem jarok csak hivatalos helyeken, meg nem nyitok meg semmit, csak amirol tudom hogy mi.
5-10-15 eve hasznaltam en is, mert akkor meg kotelezo volt. de manapsag hol a faszba kapna be az ember ha nem latogat ruszki warez oldalakat? az indexen vagy a ph-an? gmail meg fb?szerintem ha az emberfia nem jarkal veszelyes helyeken ma mar nem 1999 van hogy 2 perc alatt vege a gepnek. kb 4-5 eve nem hasznalok semmit es egy deka virusom nincs. neha vegignezem olyan fel evente es sose talal semmit.
-
csuszi
aktív tag
hat nem tudom, nekem mar nincs meg a giga 7870oc-em, de abban az msi afterburnerben beallitottam a venti profilt, es bongeszes alatt, idle-ben, vagy lekapcsolt moncsinal lealltak a ventik.
siman passziv volt, meghuztam a gorbet nullatol inditva, es hofokhoz allitottam a fordulatot. ha jol emlekszem, bar regen volt, 30fok korul inditottam be a ventiket, es 27-28 korul volt a kartya bongeszes alatt. stand by monitornal meg 20 korulventi nelkul. azok alltak. semmi feszultseget nem allitottam, semmihez nem piszkaltam, csak az msi-ben allitottam be a gorbet.
-
csuszi
aktív tag
válasz
lowzor #16657 üzenetére
nekem mindegy, csak a vita miatt írtam le, illetve ha valaki vásárlás előtt állna és érdekelné.
ha nem úgy vélekednék mint Te, akkor nem vennék egy petert a wf3 helyett
de nagyon meglepő, hogy egy stock giga hűtő ilyen szépen lehűti, ezzel a részével maradéktalanul meg vagyok elégedve. zajra se vészes, csak ha tudom, miért ne cserélném le még halkabbra -
csuszi
aktív tag
-
csuszi
aktív tag
válasz
lowzor #16654 üzenetére
nem a hangját kérdőjelezték meg, hanem a fokokról ment a vita.
és abban nagyon jó ez a hűtés.
tulajdonképpen játékban 45 az én old school gamáimban, a modern fps-ekben sem megy 55 felé, de amikor nézegettem inkább 50 környékén téblábolt.
jelenleg 23 fokos
a hang az szubjektív dolog, a fok pedig mérhető, kimutatható. vagyis a hang is, csak nehezen -
csuszi
aktív tag
nem szeretnék egy kihunyt vitát felszítani, de biztos nagyon zavaró (nekem halálom, biztos mert szökőévente hamukázok
) amikor valakit hazugsággal vádolnak és igazat mond... na szal más info miatt olvastam visszafelé jó sokat a topicban, amikor a giga w3-as hűtéséről esett szó.
előrevetíteném, sose, egyetlen műszaki cikknél sincs érzelmi döntésem, ha szart veszek akkor szart veszek (bár ritkán, mivel sokat olvasok előtte) és beismerem, ha jót, akkor pedig örvendés. tehát nem vagyok elfogult, pláne nem füllentek egy topicban 34 évesen egy vga-ról.
a vga annyira csöndben van ha 2d, hogy a corsair vx450-es a leghangosabb komponens.
terhelve van hangja, ezért is fogom lecserélni egy combos alpen peterre. nem zavaró, nem nagyon hangos, de szeretnék halkabbat. plusz szerintem hozzászoktam a jóhoz amikor passzívban ilyen csöndes, és üti a fülem amikor beindul a móka
de a hűtése az valami nagyon csuda
kértetek darkytól furmarkot, cirka 15 perc után meguntam, amikor az 59 és a 61 között táncolt már sac 10 perce. gondolom azért ott, mert 60nál fentebb ment az rpm pár százalékot, visszadobta, ott megint esett az rpm, vissza 60 stb
játékban szinte sose megy 50 felé, inkább 45 körül (cod2 és sc2 ultrán).
de ezek nem combos játékok, ezeket szeretem, ez van
a hardverteszt során, illetve gyönyörködés miatt felraktam far cry-t, crysist, snipert, black opst.
egyik se ment 55 felé, inkább 50 körül voltak. mind ultra, full hd.
mivel ezek a játékok nem tetszettek, leszedtem őket, erre bizonyíték nincs, vissza nem rakom, meg kedvem sincs velük ezért játszani 30 percet, amikor hót unalmasak számomra... sry fanoktól
de a furt most csináltam, azt nem nagy kaland visszarakni.
erről toltam képet.egyrészt hogy darky kolléga elnyerje a támogatást, másrészt hogy mások ez alapján döntsenek egy esetleges vásárlás előtt.
nem vita szítása.
kérdésekre válaszolok, ha tudok, segítek a kérdésben.
ui.: ha esetleg valamit félreolvastam a vita kapcsán, akkor sry
hm a képet miért nem rakta be?
na akkor linkelem:
és képként se engedi linkelni... -
csuszi
aktív tag
válasz
Gaboman #13478 üzenetére
terhelés alatt hűs. de a halk az relatív dolog, ebben nem mondok véleményt, kinek mi a halk és a hangos.
simán, játék nélkül, netezés, akár full hd filmezés stb tulajdonképpen hangtalan. kajak mintha passzív lenne.
de játékban azért hallatszik. mármint ha leveszem a fülest -
csuszi
aktív tag
válasz
Gaboman #13475 üzenetére
nagyon halk. jelenleg a tápom hangosabb nála - ami pedig nem egy hangos darab (vx450), csak szarul van belőve a fan controlja alapból, ezt át kell rajzolni.
jelenleg 22 fokos...no comment.
játékban fel szokott menni 50 fok körülre. tyűűű. akkor már hangosabb természetesen.
ahogy látom mások eredményeihez mérten, nem jól tuningolható.
most éppen 1225/1370 en pörög, 1380-1400 körül már fagy. az 1225 talán menne fentebb, mivel alap órajelen is teljesen elégedett vagyok azokkal a játékokkal amikkel játszok (sc2, cod2), ezért leszarom.
cod2 természetesen nem mérvadó, 800-1000fps lenne max felbontáson dx7bendx9-ben olyan 350 körül ingadozna.
de sc2 az régen nagyon akadt, fps lagg stb, most minden extremen, max felbontáson (1920x1080) is 70-80fps alá nem megy.
csak olyan techdemo jelleggel mennyire szép a játék kipróbáltam a crysis 2-öt, minden max-on, olyan 80 körül tötyörészik.
far cry-ra még nem néztem rá, majd megsasolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Gigabyte 3060ti
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC 24GB GDDR6 - Garancia 2026.09.10
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest