Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeontoth
csendes tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
érdekes mert nekem azzal a biossal nem tudom huzni a voltot :S
-
xeontoth
csendes tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nekem alap feszen 1150 / 1450 re megy fel max. Neked melyik bios van rajta?
-
xeontoth
csendes tag
Megcsináltam mindent, de mikor a windows betöltött volna kaptam egy kékhalált. Most visszaraktam az előzőre. Annak lehet köze hozzá hogy a driver még az előzöt érzékeli és ez miatt kapok kékhalált?
-
xeontoth
csendes tag
Azt nemértem, hogy egyik ismerősömnek ugyanez a kártyája és neki simán megy minden probléma nélkül
-
xeontoth
csendes tag
Nemnagyon akarom flashelni, mert ügyebár garancia vesztéssel is jár.
Amugy az asus gpu tweakkel se engedi a voltot állitani nincs ilyen opcio. -
xeontoth
csendes tag
Néztem és másnak nincs ilyen problémája a gigabyte 7870-el.
Ittis simány csinálják http://www.hardocp.com/article/2012/06/19/gigabyte_radeon_hd_7870_oc_video_card_review/10 -
xeontoth
csendes tag
válasz
lowzor
üzenetére
A hőmérséklet nem változik semmit ha nagyobb voltot rakok csak ha nagyobb orajelet 1-2 vel feljebb megy az átlagnál. Néha van olyan hogyha megprobálom felrakni 1.3ra és elinditok vmi teszt programot akkor a monitor halálozgat ilyen csikok jelennek meg és jobbra balra 1-2 mmt mozognak a betűk viszont van olyan hogy felrakom 1.3ra és mintha semmitse csináltam volna semmi változás nem érzékelhető. Elég régi AOC monitorom van szoval ha a wifi megy mellette akkor csikozodik.
A 20+ -t meg probáltam és az csak teljesítmény + adott -
xeontoth
csendes tag
A létező összes huzo programmal kb. probáltam. Trixxbe nemis jelzi a voltot. és ha hardveres védelem van akkor nemlehet vele mitcsinálni?
-
xeontoth
csendes tag
Sziasztok !
Ezen a héten vettem egy GIGABYTE 7870 OC-t (1100mhz/1200mhz). Nekiálltam tesztelgetni, huzogatni, különböző játékokat tesztelni és észrevettem, hogy nem tudok voltot állitani. Ugyanis MSI AFTERBURNER-el felhuztam 1.3V-ig (1.218nál feljebb nemment az AIDA szerint), de semmi vagyis mintha lelenne fixálva az 1.218, mert hiába huzom fel 1.3V-ra nemlehet felhuzni a kártyát 1200-ra még mindig. AIDA 1.219 V-nál többet sose mutat hiába huzom fel 1.3V-ra.
Mit tehetnék, hogy lehessen Voltot állitani (flashelés nélkül)?
Előre is kössz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- Manli GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB Nebula Twin - Garancia 2027.08.16.
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest