Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantom24
csendes tag
válasz
Phantom24
üzenetére
Na visszajött a szervízből a kártya semmi baja, meg lett próbálva másik eszközzel és valami a tv-vel van, minden más hdmi-s eszközzel működik de ezzel nem, viszont másik tv-vel meg tökéletes.
Viszont annyi problémám van hogy nem keveri le a hangot hdmi-n ( ugyebár nem kell hozzá s/pdif kábel (összekötni az alaplappal)) Észleli is az eszközt ( 32W LCD TV) de nem küld hangot rá )
A Realtek digital output küld hangot ( de azon azért nincs hang gondolom mert nincs fizikailag összek9tve az alaplappal ( s/pdif Out)
-
Zigi
senior tag
válasz
Phantom24
üzenetére
Szia nekem is 270x van közel 5 éves tv-vel és megy, tehát kompatibilis vissza az biztos. Ami nekem feltűnt az nvidia után, hogy mintha "gyengébb" jelet küldene mint a gtx, néha eltűnt a kép stb. kábelcserével megoldódott. Próbáld meg közelebb vinni a gépet a tv-hez és egy rövid hdmi-vel kösd össze mit csinál.
Esetleg pc mód a tv bemeneteknél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi