- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
djculture #56648 üzenetére
Ugyanabban a gépben van amiben a többi kártyát is tesztelem, ugyanazokkal a progikkal, nem ilyen gond van. Igazán nincs is gond, csak én sokallom a hőfokot, talán mert eddig hűvösebb kártyáim voltak-vannak.
Mondjuk olvasgattam és valamiért a 270X-ek jobban melegednek általában, mindenhol azt írják hogya 80 fok sem gond egyáltalán. Az a fura, hogy a sima 270 biosok mindig kevesebb TDP-re vannak beállítva, a 270X-ek sokkal magasabbra. Ez csak azért fura mert szinte mindegyik 270-es tudja a 270X teljesítményét. Nekem pl az MSI-m sokkal tovább húzható mint a gyári tuningos asus 270X. Ez az Asus 1120Mhz-en megy, az MSI alapfeszen simán megy1150-ezt ( többet is) és alacsonyabb hőfokon, kisebb TDP-vel. Ráadásul az csak egy 6 tűs tápcsatit kapott míg a 270X kettőt. Nincsenek esetleg kicsit túllőve ( túlbiztosítva) ezek a gyári tuningos 270X kártyák? Már csak azért is nehogy valakinél legyen kis instabilitási gond, inkább kap több feszt a kelleténél?
Nem tudom avatkozzak-e be egy bios-ba és felrakjam, vagy hagyjam így gyárin és ne foglalkozzak a játék alatti 70-80 fokkal? ( a 80 ritka, de előfordul, inkább a 70-75 a jellemzőbb, de pl Valley benchmarknál is közel van a 80-hoz)
Ha a Catalyst Overdrive-ban leveszem -20%-ra a power limitet az befolyásol valamit? Monitorozom a viselkedést játék alatt, de mindig 1.206V-ot kap így is úgyis, még visszavett teljesítménnyel is. Kivéve ha az Asus GPUTweak-al állítgatom, ott le tudom venni a feszt is, igaz csak 1.163V-ig akkor 2-3 fokot nyerek, viszont akkor már nem megy 1120Mhz-en.
Sajnos szétszedni, pasztázni nem merem mert úgy tudom van még 1,5 év gari rá és gondolom ha garis gond lenne látszódna hogy nem gyári pasztás, így ugrana a garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- MÁV topic
- OTP Bank topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- BMW topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest