Hirdetés
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
válasz
lendvaijoci
üzenetére
Szerintem hibáról szó sincs. Ahogy a kolléga mondja, ki vannak centizve ezek a kártyák. Nekem is hasonló 270X-em van, csak Sapphire-ból. Eleve tuning helyett inkább undervoltoltam a gyári OC órajelek mellett a kisebb fogyasztásért, hőtermelésért, így a kevésbé üvöltő légkeverőkért.
-
blu79
addikt
válasz
lendvaijoci
üzenetére
szia, nem a tápnak nem sok, mert akkor valószínű kikapcsolna a gép, és ha az én gépemnek nem kicsi az Fsp 550 Raider, akkor a tiednek miért lenne?
, Afterburnerrel tudsz feszültséget emelni? megpróbálhatod , bár óvatosan csak, de ezek a 270X-ek nagyon ki vannak számolva, nekem 270X DC2T volt, hát olyan minimális tuningot tudtam kicsikarni belőle hogy az semmit sem ért, de a mostani 970 az jelenleg 1530/8000 megy és semmi gondja , na meg hűvös is.
- én is csalódott voltam a 270X ben tuning szempontból....
ha tuningolsz, mennyit emelsz egyszerre?, próbáld meg 10mhz-ként emelni és teszteld
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! BESZÁMÍTOK!!!
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
, Afterburnerrel tudsz feszültséget emelni? megpróbálhatod , bár óvatosan csak, de ezek a 270X-ek nagyon ki vannak számolva, nekem 270X DC2T volt, hát olyan minimális tuningot tudtam kicsikarni belőle hogy az semmit sem ért, de a mostani 970 az jelenleg 1530/8000 megy és semmi gondja , na meg hűvös is.