- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanus
senior tag
-
Steve198310
őstag
válasz
katt777 #53521 üzenetére
Ne haragudj de össze vissza hadoválsz
. Hogy a viharba jön ide a rendszer ram
. Kit érdekel a rendszer ram mennyit eszik a játék abból. Itt a hangsúly a Vram volt de azért ne zavartasd magad.
További szép napot.
Ui: ha a te beállitásaidat használom vsync nélkül maradjunk abban,hogy 6x fps az alja.
viszont használom a 2x élt így 50 fps a leggyakoribb.
A nagy tuningod felejtsd el mire el éred a 280x sebességét, addigra már szenes a kártyád a melegtől -
nagy.matyika
aktív tag
válasz
katt777 #53521 üzenetére
Nagy piros pont az irományodért. Halkan jegyzem meg, hogy nem én akartam kimondani, hogy nincs optimalizálva a FarCry4, mert én is egy ipari hulladéknak tartom a maga nemében, de nem én akartam leszólni. Az viszont kész tény, hogy jól lehet a mai napig játszani a 270x-el akár fullHD-ben is, csak ne akarjon mindenki mindent ultrára tenni, mert azt nem bírja.
Örülök, hogy te is azon a véleményen vagy, amin én, mert a te írásaidból tudom, hogy értesz hozzá és nem csak karattyolsz megrögzötten.
ProjectCars meg jó példa, bámulatos grafikával 1.5 giga Vram használat. Ezt kéne követni
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest