Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tournament
aktív tag
válasz
Steve198310
üzenetére
A paszta rohadt sokat segitet mivel soha nem látot pasztát ami rajta volt már rávolt száradva
Akitől vettem itt PH-n az életbe nem szedte szét a venti meg csapágyas volt.
60 fok főlé még game alatt se megy és kapot egy venti updatet ami fix 1000rpm-el lazán 60 fok alatt tartja -
Pala
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
Köszönöm a megerősítést!
Igazándiból azért kérdeztem rá, mert korábban nem egy fórumon olvasgattam képet nem adó, "szürkehalálos" (vagy nem is tudom hogyan nevezték ott) Radeonokról, még amikor 7850/7870-nek hívták ezeket. Nem tudom, hogy ilyen jellegű hibák és elhalálozások mennyire gyakoriak mostanság ezeknél a kártyáknál. Emiatt szemezgettem EVGA GTX760-nal is, aminél "tuti", hogy nincs ilyen probléma (persze hogyne lehetne, mindenki belenyúlhat), de azért az mégiscsak 15-20k-val többe kerül, és annyival talán nem gyorsabb. A Toxicot 58k-ért láttam, és ennyit én ki is adnék érte. Ha van netán hangja, engem nem zavar 2db SLI-be kötött referencia GTX470 után.
Az dupla hajszárító volt, és én kifejezetten élveztem, mikor felsüvített, tudtam, hogy igen, működik a gép!
A hőmérséklet persze legyen rendben, de a hang az nem oszt, nem szoroz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akitől vettem itt PH-n az életbe nem szedte szét a venti meg csapágyas volt.
Igazándiból azért kérdeztem rá, mert korábban nem egy fórumon olvasgattam képet nem adó, "szürkehalálos" (vagy nem is tudom hogyan nevezték ott) Radeonokról, még amikor 7850/7870-nek hívták ezeket. Nem tudom, hogy ilyen jellegű hibák és elhalálozások mennyire gyakoriak mostanság ezeknél a kártyáknál. Emiatt szemezgettem EVGA GTX760-nal is, aminél "tuti", hogy nincs ilyen probléma (persze hogyne lehetne, mindenki belenyúlhat), de azért az mégiscsak 15-20k-val többe kerül, és annyival talán nem gyorsabb. A Toxicot 58k-ért láttam, és ennyit én ki is adnék érte. Ha van netán hangja, engem nem zavar 2db SLI-be kötött referencia GTX470 után.