- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tournament
aktív tag
válasz
Steve198310 #51803 üzenetére
A paszta rohadt sokat segitet mivel soha nem látot pasztát ami rajta volt már rávolt száradva
Akitől vettem itt PH-n az életbe nem szedte szét a venti meg csapágyas volt.
60 fok főlé még game alatt se megy és kapot egy venti updatet ami fix 1000rpm-el lazán 60 fok alatt tartja -
Pala
veterán
válasz
Steve198310 #51803 üzenetére
Köszönöm a megerősítést!
Igazándiból azért kérdeztem rá, mert korábban nem egy fórumon olvasgattam képet nem adó, "szürkehalálos" (vagy nem is tudom hogyan nevezték ott) Radeonokról, még amikor 7850/7870-nek hívták ezeket. Nem tudom, hogy ilyen jellegű hibák és elhalálozások mennyire gyakoriak mostanság ezeknél a kártyáknál. Emiatt szemezgettem EVGA GTX760-nal is, aminél "tuti", hogy nincs ilyen probléma (persze hogyne lehetne, mindenki belenyúlhat), de azért az mégiscsak 15-20k-val többe kerül, és annyival talán nem gyorsabb. A Toxicot 58k-ért láttam, és ennyit én ki is adnék érte. Ha van netán hangja, engem nem zavar 2db SLI-be kötött referencia GTX470 után.
Az dupla hajszárító volt, és én kifejezetten élveztem, mikor felsüvített, tudtam, hogy igen, működik a gép!
A hőmérséklet persze legyen rendben, de a hang az nem oszt, nem szoroz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest