Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• belinho

senior tag

válasz katt777 #50070 üzenetére

Te egyszerűen menthetetlen vagy ember, próbáltam óvodás szinten levezetni neked, de nem érted :(
    Abu szintén próbálta szakmai nyelven, de ha azt sem érted meg, akkor nem tudunk rajtad segíteni :W
    Hisztizel itt össze-vissza, mint valami kisgyerek, akinek az AMD elvette a kedvenc játékát, és nem vagy hajlandó megérteni mi hogy működik.
    Az AMD a két szép szemedért nem fog kidobni egy csomó pénzt, és minden ősrégi játékhoz új profilt írni, aztán tesztelni, belenyúlni a kódba, amivel rajtad kívül már szinte senki nem játszik.
    Meg jössz ezzel az avultatásos maszlaggal, jó hogy már nem azt mondod, hogy az AMD életed végéig adjon neked gyártói támogatást, ha megvetted a kártyájukat. :C
    Ha valami elavul, és van helyette jobb, akkor a régit ki kell futtatni, mert már senki nem veszi meg.
    Nem szándékosan avultatják el, hanem elavul magától, itt kemény verseny van a gyártók között, az erősebb a piacon marad, a gyenge elhullik.

De könnyen tudok rajtad segíteni, ha már úgyis megváltál az istenített 6800K-tól, és Intelre váltottál,add el a 7870XT-t és vegyél NV-t. Biztos én csinálok valamit rosszul, vagy esetleg értek hozzá, de nálam nem jönnek elő ezek a problémák, amivel telesírod a topikot. Inkább kezd el sorolni azon játékok tömkelegét, amelyek nem futnak nálad, és megnézem neked, így legalább kizárhatjuk, hogy nem user error áll-e fenn.
    A CPU limittel kapcsolatban meg még mindig el vagy tájolódva, csak a magad igazát hajtod, nem is értem vajon az összes nagy tesztoldal miért tesztel ilyen i7 4+Ghz-es procikkal, és nem az AMD-s csodákkal?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés