Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• belinho

senior tag

válasz katt777 #50038 üzenetére

Szerintem hagyjuk, mert te úgy vagy belőve, hogy mindent jobban tudsz mindenkinél, beletúrsz a Catalystba, csak a driver-t telepíted meg hasonlók, aztán meg csodálkozol, hogy nem működik valami.
    Meg írtam korábban is, de nem bírod felfogni, amikor kijött az a régi játék és megírták, se Windows 7, se DirectX 11-es cucc se semmi nem volt, a játék nincs felkészítve erre, az akkori hardveres és szoftveres viszonyokhoz van írva, az a csoda, hogy elindul, ha meg nem vagy hibásan fut,akkor nincs min csodálkozni.
    Bár elég régi játéknak kell lennie ahhoz, hogy ne fusson.
    Ott van a Windows7-ben is az a programkompatibilitás menüpont, a régebbi programok futtatásának biztosítására, szerinted azt miért rakták bele?
    A régi játék az akkori driverekhez van igazítva, a 7870XT-hez nem teheted fel azt a régi drivert, mert nem kompatibilisek.

Az esetek nagy része meg user error, mert driver sweeper és hasonló cuccokat használ, meg össze vissza cserélgeti a driver-t stb.
    És az összes többi felhasználó aki R200-as kártyát használ és nincs semmilyen problémája azokkal mi van, igen ők biztos a hülye kategória, náluk sajnos nem jön elő a hiba :W

A Cpu limittel meg továbbra is kötöd az ebet a karóhoz, egyszerűen nem tudod megérteni, itt egy Crysis 3 teszt igaz 680, de ezen is nagyon jól látszik, high-full hd gpu limites beállítások, pont játszható szintre van belőve, hogy ne menjen 30 alá a min fps, és nézd meg a különbséget a min és átlag fps terén Intel vs AMD procival, de tudom a teszt a szar :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés