Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
belinho #49996 üzenetére
Én R3lax üzenetére válaszoltam. Olvass csak vissza... Az ő adatlapján van HD7950. Azt is írtam, de az adatlapomon is megnézheted, hogy HD7850 2GB OC (920/1250) van a gépemben, amit 950/1250-ben használok akár 24/8. A Phenom II X4 970 a 3.5GHz-el miért is lenne kevés egy ilyen kártya mellé? Kimértem 4GHz-en is ha ennyire @-kodni akarsz velem. Gyorsulás ezeken az órajeleken nem volt. Mantle API közben simábban futott a BF4, de DX11-ben sem panaszkodhattam. Multiplayerben meg nem játszok, szóval erről ennyit... Már elnézést, hogy nem írtam ki minden posztban, hogy hány fokos a szobahőmérséklet (24fok), elég ha én figyeltem ha jelentősebb eltérést tapasztaltam. Az R260-as kártyát pontszámban nem tudtam beérni, csak a Catalyst 13.9 driverrel. A friss mérések szerint a HD7850 egyre jobban leszakadozik és én is hasonló következtetésre jutottam. Ezért is írtam tegnap az 1000/1250 órajelet Catalyst 14.4 driverrel, mert a közel azonos eredményhez ezek az emelések voltak szükségesek. Ezek a pontszámok persze semmit sem jelentenének, ha a játékok simán futnának. Erről szó sincs... Ezért emeltem ki a minimum FPS fontosságát, amihez a CPU-nak esetemben semmi köze sincs, mert közben a CPU terhelést is néztem. Drivert cserélgetve jöttek ki ezek az eredmények. Az AMD nem tud olyan jó drivert kiadni mint a zöldek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Elektromos autók - motorok
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 10
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- CORSAIR K100 AIR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest